Augusztus 20-án lesz a Gyulai István Memorial atlétikai verseny

2020.05.12. 10:19

A tervek szerint idén augusztus 20-án rendezik meg a 10. Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjat, írja az MTI.

A szervezők keddi közleménye szerint az új időpont kiválasztásánál figyelembe vették az elmúlt időszak történéseit, a koronavírus-járvány hatásait, a hazai és nemzetközi versenynaptár alakulását, és a nemzetközi szövetség (WA) ajánlásait a nemzeti bajnokságok időpontjáról.

A WA áprilisban jelentette be, hogy idén az augusztus 8-9-i hétvégét teszi szabaddá a nemzeti szövetségek számára, hogy megrendezzék országos bajnokságaikat.

A közlemény szerint az újraéledő nemzetközi atlétikai versenyprogram egyik első eseménye lesz Székesfehérváron a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj, amelyre eredetileg július 7-én került volna sor.

(Borítókép: Baji Balázs (k) a férfi 110 méteres gátfutás későbbi második helyezettje a Gyulai István Memorial nemzetközi atlétikai versenyen Székesfehérváron 2018. július 2-án. Mellette a jamaicai Andrew Riley (j) és az amerikai Aries Merritt. Fotós: Bodnár Boglárka/MTI)  • Hírek
  • Bankszámla