Címlaplánnyal csalja feleségét a bokszzseni

2009.11.20. 13:54
A világ jelenlegi első számú bokszolója, Manny Pacquiao filmforgatáson jött össze a szappanoperákban foglalkoztatott Krista Ranillóval. A hölgy tagad, Pacman nem nyilatkozik az ügyben.

Manny Pacquiao a múlt hét végén technikai KO-val verte a Puerto Ricó-i Miguel Angel Cottót, a fülöp-szigeteki most váltósúlyban, hetedik súlycsoportjában lett világbajnok. Szakemberek és a szurkolók is jelenleg súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartják.

Manny-Pacquiao

Hazájában nemzeti hős, de a filippínó sajtó nem sportsikereivel, hanem Krista Ranillóval folytatott állítólagos viszonyával van tele.

A sportoló és az ismert színésznő egy bevásárlóközpontban állítólag véletlenül találkoztak, együtt vásárolgattak, végül Pacquiao hazavitte a hölgyet. Ramillo állítja, Pacman úriember, csak udvariasságból vitte haza.

A helyi újságok kinyomozták, hogy korábban, egy filmforgatáson jöttek össze. Pacquiao felesége, Jinkee - akitől négy gyermeke van - el sem akart utazni a Cotto elleni Las Vegas-i meccsre. Végül mégis jelen volt, a meccs után azonnal hazautazott, a sajtótájékoztatóra sem ment el.

Krista Ranillo és a feleség Jinkee
Krista Ranillo és a feleség Jinkee

Pacquiao nemrég felkerült a Time magazin 100-as listájára, amely a világ legbefolyásosabb embereit tartalmazza, a Forbes magazin szerint a hatodik legjobban kereső sportoló. Rajongói szerint csak le akarják járatni, mert Pacquiao már korábban bejelentette, profi karrierje után aktívan szerepet akar vállalni hazája politikájában.

Krista Ranillo szappanoperákban lett ismert, de pózolt már az FHM magazin címlapján is. Nem Pacquiao lenne az első, akit feleségétől csábít el, egy színésztársa, Michaels de Mesa is elhagyta miatta a családját.