Michael Schumacher nem fogja feladni

2014.01.21. 11:28 Módosítva: 2015.05.08. 00:10

"Mélyen megérintett minket minden Michaelhez szóló jókívánság, amik folyamatosan érkeznek továbbra is. Erőt ad nekünk, nagyon köszönjük mindenkinek. Köszönjük a kerpeni fanklubnak, az 1. FC Kölnnek és a Schalkénak, de mindenki másnak is, aki szorít Michaelért. Mindannyian tudjuk, hogy egy harcos, és nem fogja feladni" - írta kedden Michael Schumacher hivatalos weboldalára Sabine Kehm, a síbalesete után kómában, a legutóbbi hírek szerint stabil állapotban fekvő hétszeres F1-világbajnok menedzsere.

A család a hétvégén már a Schumachert kezelő, grenoble-i orvosoknak is köszönetet mondott, nagyon elégedettek a munkájukkal: mindent megtesznek az expilótáért, aki a lehető legjobb ellátást kapja.

Közben a Bild úgy értesült, a Schumacher balesetét vizsgáló eljárás mintegy két hét múlva lezárul, ezután sajtótájékoztatón mutatják majd be a videót, amit a szerencsétlenül járt 45 éves sportoló sisakkamerájával készített. Egyelőre minden szabálytalanságot vagy technikai hibát kizárnak, Schumacher felszerelése rendben volt, és nem is ment túl gyorsan.