A McLaren egyszeri festéssel indul

2014.03.13. 10:07

Továbbra sincs még meg a főszponzor a McLarennél, ennek ellenére új festéssel jelentkezik a csapat az idénnyitó Ausztrál Nagydíjon: a 20. éve partner Mobil céghez alakították a króm designt.

Eltűnt az autóról az idei modell típusszámra, az MP4-29, helyette a motorolajakat gyártó cég neve, és egyik terméke, a Mobil 1 lesz olvasható, ennél azonban érdekesebb, hogy a króm mellett a fekete dominál majd az autón, főleg az oldalán, de a hátsó szárnyat is átfestették. Az oldalelemeket már a keddi érkezéskor elcsípte a német Auto Motor und Sport, de összerakva azért jobban mutat a festés.

1394683689

A McLaren a Vodafone távozása miatt maradt névadó szponzor nélkül egyelőre, bár Ron Dennis szerint az első pár futam egyikén már be is jelenthetik az új támogatót. Addig az ausztráliaihoz hasonló egyedi festésekre számíthatunk.

Minimálisan, de a Caterham is változtatott a festésén az idénnyitóra, náluk az orr lesz picit más. Az eddig domináns zöld helyett némi fekete került az autó elejére. A fekete lehet az idei slágerszín, a Force Indiánál is ez a domináns.