Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Force India: új autó mellé új név is jön

GettyImages-878435158
2018.01.23. 16:36

Február 25-én, a barcelonai teszt kezdete előtti napon, Barcelonában tartja 2018-as bemutatóját a Force India, amely a kocsival együtt új nevét is leleplezi majd. A csapat nem csinált titkot a névváltás lehetőségéről, amely már 2017-ben felmerült, sőt, azt is bevallották, hogy szponzori nyomásra cserélik le az India megjelölést a csapat nevében.

Az új névről viszont csak annyit tudni, hogy nem Force One lesz, azt ugyanis a Formula One a névhasonlóság miatt megvétózta. A mostani névváltás is a Forma-1 bizottságának jóváhagyásával történhet meg, ez még hiányzik, tudta meg az Auto Motor und Sport, valószínűleg ezért nincs még pletyka róla.

A Force India 2018-as autója is változhat, könnyen lehet, hogy a tavaly a BWT-szponzor miatt felvett rózsaszín festésen is erősítenek, vagy legalább csavarnak egyet, legalábbis a csapattulajdonos Vijay Mallya (amennyiben ez tényleg az ő Instagramja) Sean Bull dizájner terveit osztotta meg a minap, amiken nem teljesen rózsaszínűek a kocsik.

#2018

Vijay Mallya (@thevijaymallya) által megosztott bejegyzés,

A Force India február 25-i bemutatója mellett négy csapat jelentette már be, mikor láthatjuk a 2018-as autóját, míg a Renault-bemutató időpontja egyelőre csak sajtóhírekben jelent meg.

  • Február 20. – Renault
  • Február 22. – Ferrari és Mercedes
  • Február 23. – McLaren
  • Február 25. – Toro Rosso és Force India