Eszter, Eliza
EUR 383,67 Ft
USD 358,58 Ft
14 °C
24 °C

Renault: Ezt még megbánja a Red Bull

2018.06.20. 09:41

A Renault F1-részlegének igazgatója, Cyril Abiteboul szerint az lenne a motorgyártótól a legjobb válasz a kedden bejelentett Red Bull–Renault-szakításra, ha a franciák a következő két évben megvernék a régi partnert.

Mindent megteszünk azért, hogy a Red Bull megbánja ezt a döntést

– mondta Abiteboul az Autosportnak.

A Renault-t egyébként nem lepte meg a Red Bull váltása, érezték már, hogy ez következik, amikor a fiókcsapat Toro Rosso alól kivették a Renault-motort, és Hondára váltottak.

A jövőben a Renault így a gyári csapatára és a McLarenre koncentrálhat, és a mostani eredményekkel elnézve lehet, hogy Abiteboul célja teljesíthető lesz, és verik majd a Honda-motoros Toro Rosso és Red Bull párost, bár a japánok úgy fejlődnek tovább, ahogy 2017 és 2018 között tették, komoly harc lehet közöttük.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!