Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 14:00 - Tata Steel Chess January 14-27, 2023 in Wijk aan Zee, the Netherlands - A 18 éves üzbegisztáni: Abdusattorov vezeti a mezőnyt 7,5/11
  Mire lesz elég a hátralévő három forduló? - Képes lesz-e átrendezni a jelenlegi dobogós pozíciókat? - A 14:00-kor kezdődő 11-ik forduló segít a kérdések megválaszolásában - Jó szórakozást!  A mai (01-26) pihenőnapot követően a 11-ik fordulóban küzd meg egymással a versenyben vezető  Abdusattorov és a hollandok éljátékosa, a tabellán második Giri, Carlsen - So-val, Keymer - Rapporttal vív szellemi csatát - Carlsen már fél lábbal a dobogó harmadik fokán, de még egy pontra a versenyben vezető üzbegisztáni sihedertől - Giri a következő 12-ik fordulóban honfitársával kerül szembe - elvileg segítheti is őt a várva várt nagy siker elérésében, de presztízs is van a világon - A régebbi időkben a verseny  elején, de mindenképp az első felében kerültek szembe egymással az egy-nemzetbeliek - Változnak az idők.
RallyeDream
Köszönünk mindent Hankook!
Köszönjük RTH Versenyabroncs Kft!  Csomós Mixi és Nagy Attila pályafutásának egyik legizgalmasabb szakasza zárult le azzal, hogy elválnak útjaik a Hankook versenygumiktól és a magyarországi forgalmazójától, az RTH Versenyabroncs Kft-től.
Tommy autosport
Latvala ismertette a Toyota rally Európa bajnoki terveit
A Toyota a vadonatúj GR Yaris Rally2-vel, 2024-től részt kíván venni az FIA Rallye Európa bajnokságon és ezzel együtt felidézi a gyártó korábbi ERC bajnoki címekkel járó történeteit.