Ambrus
-1 °C
1 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
LIVE! - European Youth Rapid & Blitz Championships 2019-12-01 - 12-03 - Kozák Ádám U18 Blitz és Rapid-sakk Európa-bajnok! - European Individual Rapid Chess Championship 2019-12-05 -12-07 - Tallinn, Estonia - Magyar résztvevőkkel
A résztvevők listáját ITT találod     A 17 éves Kozák Ádám ás a 16 éves Leszkó Bencze remekelt a sakkozók felnőtt Rapid Európa-bajnokságán: Ádám a rajtlista százhetik helyéről startolva érte el a huszonötödik helyezést, szerezve 98 élőpontot -  Bencze a háromszázhetedik helyről elrugaszkodva  a százötvenhetedikre lépett előre, szerzett 86,6 élőpontot - Szép volt fiúk! Gratulálok! ------------ A  százhetedik helyről startoló: 9/7 pontos teljesítményt elérő Kozák Ádám a magyar delegáció legeredményesebb játékosa közvetlen közelről üldözi az élmezőnyt - A Rapid-sakk Európa-bajnokságon még további négy fordulót bonyolítanak le az eredményhirdetésig - Hajrá, magyarok! Hajrá, Ádám!  ------------- Az idén nagymesteri címet szerző 17 éves Kozák Ádám kétszer verte el az észtországi Tallinban az Európa-bajnoki cím megszerzéséért  összegyűlt U18 éves korosztály mezőnyét: Először a Rapid EB-én, majd a Blitz EB-én is föléjük emelkedett, így kétszeres U18-as Európa-bajnokként várja a december ötödikén kezdődő felnőtt EB-ét a sakkjáték gyors műfajaiban.
9 Nyíl
A PDC-világbajnokság résztvevői, 5. rész
Nyakunkon a világbajnokság, december 13-án el fogják dobni az első nyilakat az Alexander Palace-ban.
USAracing
Gyökeresen átalakult a NASCAR szponzorációs modellje
A NASCAR királykategóriája negyvenkilenc év után szakít az eddigi, hagyományos üzleti modellel, amelyben egyetlen névadó szponzor égisze alatt teljesítetették a komplett szezont.
Vitorlás tudattágítás
ROLEX Middle Sea Race 2019 - a film
Kivártuk, végre elkészült: az októberi, Máltáról induló, oda érkező (a kettő között pedig Szicíliát megkerülő) hatszáz mérföldes klasszikus regatta videós összefoglalója.