Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
Sakkfeladat - Mire tanít a sakk
Döntéseink iránti felelősségre tanít, nevel a sakk - Itt nem elég azt mondani, hogy bocsánat! Tévedtem! - Itt el kell viselni, olykor szenvedni a helytelen döntés következményeit - Itt semmit sem ér Anyu védelme, Apu pénze, vagy hatalma - Itt a 64 mezős ringben csak magadra számíthatsz - Amúgy is nagyon vágytál az önállóságra, arra, hogy senki se mondja meg mit csinálj - Gyakran hangoztatod: Tudod Te, mit kell tenni - Igen, de komoly vállalkozás ez, komoly vállalkozás a sakk, az Élet védőháló nélkül - Könnyen nyakát szegheti az ember egy-egy zuhanáskor, de az egója legalább a helyére kerül, meglátja, belátja mennyit is ér - Térjünk át a feladatra - Világos Fe5 lépése után kerülj előnybe sötéttel! Jó szórakozást!.
Tommy autosport
Kevin Hansen szerint jó irányba halad a rallycross világbajnokság
A 2024-es rallycross VB és EB versenynaptár e hét elején történt nyilvánosságra hozatala után a többszörös rallycross VB döntő győztes svéd Kevin Hansen biztos benne, hogy ,,jó irányba halad" a rallycross világbajnokság.
Vitorlás tudattágítás
Charlotte Borghesi, az első női SB20 világbajnok
Február 16-án ért véget az SB20 hajóosztály idei világbajnoksága, ahol a Charlotte Borghesi, Pippa Kenton-Page, Artem Basalkin és Gonçalo Lopes alkotta négyes győzött.
RallyeDream
II. SMARTZILLA RBR Magyar Bajnokság - Eger Rally 2024
Kezdetét vette az idei bajnokság!  A rallysimfans keretén belül idén is kiírásra került a SMARTZILLA által támogatott Magyar Virtuális Rally Bajnokság, mely versenysorozat tavaly igen nagy népszerűségnek örvendett, nagyon pozitív visszajelzések érkeztek.