Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 14:00 - FIDE Women's Grand Prix Series 2019-09-11 - 22, 2019-12-02 - 15, -2020-03-01 - 14, 2020-05-02 - 15 - Vezet: Ju Wenjun 8/6,5
  -------------- ------------  -----------------  --------------  ----------    ----------------  --------------      --------------     ------------   Háromszor győzött egymásután a világbajnoknő, a kínai Ju Wenjun és mégiscsak félpontnyi az előnye a versenyzési szünetből visszatérő indai Koneru Humpi előtt, aki lemásolta riválisa produkcióját azzal a különbséggel, hogy a kínai hölgy három orosz riválisával szemben érte el a bravúros teljesítményt, míg az indai áldozatai között svéd, bolgár és német nemzetiségű versenyzőket találunk - Az élen állók a verseny utolsó fordulójában kerülnek szembe egymással.
Tommy autosport
Irány a Mars!
Baja a Marson - így nevezik a hétvégén tartandó sprint tereprali világkupa-futamot, amelyen rajthoz áll a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős.
Katarzis nélkül
Egy "elsőbálozó" beszámolója
Továbbra is szeretnénk ezen a blogon lehetőséget biztosítani, hogy Pénzügyőr SE amatőr sportolói megosszák az élményeiket egy-egy verseny kapcsán.
USAracing
IndyCar 2019 – Laguna Seca, a nagy finálé
Az amerikai open-wheel szakág csúcsbajnoksága tizenöt év hiátus után visszatér az ikonikus Dugóhúzúba, hogy eldöntse, ki emelheti magasba idén az Astor Kupát.
9 Nyíl
Gary Anderson visszatérhet az ET-tornákra, így akár Érdre is
A kétszeres világbajnok, Gary Anderson idén nagyon sok versenyt kihagyott hátfájása miatt.