Szilvia
11 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Futball

Blogok

9 Nyíl
Van Gerwen megint hős lett, O’Connor a nap vesztese
Nyolc továbbjutó sorsa már hétfőn eldőlt, közte egy családi sztorival.
Sakkmester
LIVE! - 35th European Club Cup - 2019-11-10 - 16 - Ulcinj, Montenegro - Rapport Richárddal, Lékó Péterrel, Berkes Ferenccel
A résztvevők listáját ITT találod -   Ma Bánusz Tamás (2620) - Lékó Péter (2666) mérkőzésre kerül sor! A harmadik fordulóban magyarok küzdenek magyarok ellen - A párosítás szeszélye folytán szembekerült egymással a 200 000 lélekszámú, Rapport Richárdot és Lékó Pétert foglalkoztató olasz Podova és az alig 40 000 lakosú, soraiban Bánusz Tamást és Papp Gábort tudó, dán Koge sakkcsapata - Hadd jegyezzem meg, csupán azért, hogy a "lózung király" és lelkes Magyar Sakkszövetség vezetőinek legyen min gondolkodni: Dánia lakossága nem éri el a 6 millió főt, az országot mégis négy csapat képviseli az európai klubcsapatok bajnokságán - Magyarországot egyetlen csapat sem - Dánia 30-40 ezer lakosú települései képesek csapatot küldeni a rendezvényre, a sakkolimpiai álmokat dédelgető világváros Budapest egyet sem, mint ahogy a megyeszékhelyek egyike sem.
Katarzis nélkül
Vér, veríték és könnyek
Igen, szerintem is hatásvadász a cím, de ez most így alakult.
USAracing
Bubba Wallace a kamerák előtt büszkélkedett azzal, hogy direkt manipulálta a NASCAR texasi futamát
A helyzet pikantériája, hogy simán elsikkadhatott volna a sztori, ha a versenyző tartani tudja a száját.  [...] Bővebben!
RallyeDream
I. Rally Hungary hivatalos teszt
Képekkel és a szokásos eredeti hangos videónkkal tértünk haza az I.