Mihály
2 °C
16 °C

Ronaldót kábítószerügyben hallgatják ki

2005.08.21. 16:43
Rendőrségen hallgatják ki Ronaldót, a Real Madrid futballklub csatárát, mert a Rio de Janeiro-i nyomozók telefonlehallgatásai után az ő neve is felmerült egy drogügyben.
A riói rendőrség egy kábítószeres ügy kapcsán kihallgatásra idézte be Ronaldót, a brazilok kétszeres világbajnok futballsztárját.

A gazdagoknak terjesztettek

A nyomozók egy olyan bandát füleltek le, amely a felső tízezer köreiben ecstasyt és más drogokat terjesztett. A Real Madrid zsenije mellett többek között az ismert popénekesnek, Gabriel O Pensadornak is felveszik a vallomását.

A telefonos lehallgatások révén felgöngyölített ügy aktái szerint Amon Lemos, a csatár korábbi barátnőjének, Livia Lemosnak a bátyja egy ismerősének kijelentette: mindenki szeret marihuánát szívni, Ronaldo is.

Ronaldo tiltakozik

A szeptember 4-re beidézett klasszis tiltakozott a vádak ellen, közölve: sosem élt kábítószerekkel, és egyetlen dílert sem ismer.

A világ egykori legjobb játékosának nem volt hasonló ügye a múltban, sőt, a Real Madriddal több drogellenes jótékonysági meccsen is részt vett.