Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Butragueno: Nekünk mindig kötelező győzni

2005.08.15. 12:19
A vasárnapi Puskás Ferenc-gálameccsen 3-1-re győztes Real Madrid sportigazgatója, Emilio Butragueno elégedett az eredménnyel, de tisztában van vele, a Barcelonát ettől még nehéz lesz megszorítani a bajnokságban.
"Örülünk neki, hogy egy ilyen jól sikerült estén, győzelemmel tiszteleghettünk Puskás Ferenc előtt" - mondta a Real Madrid egykori klasszisjátékosa, a jelenlegi sportigazgató, Emilio Butrageno a vasárnapi budapesti gálameccs után, amelyen David Beckhamék 3-1-re győzték le a Puskás Ferenc Válogatottat. "Tíznapos edzőtábor után elégedettek lehetünk az eredménnyel."

Ronaldo volt csak bunkó
A találkozó után az újságírók számára kialakított területen, az úgynevezett mixed zone-ban alkalom nyílt rövidebb interjúkra, fényképezésre és pár bejutott szurkolónak autogramokra is. A "galaktikusok" közül Michael Owen, David Beckham, és Zinedine Zidane is többször megállt készségesen a mintegy húsz méteres szakaszon.

Ugyanígy tettek a csapat spanyoljai, Iker Casillas, Guti, Michel Salgado és Raul is. Egyedül a brazil Ronaldo volt az, aki ügyet sem vetett senkire, és szó szerint kirohant, miközben tucatnyi gyerek várt a klubelnökök számára dollármilliókat érő aláírásra.
Nincs különbség a meccsek között

A "Keselyű" szerint jól sikerült a csapat nyári felkészülése, és bár tisztában vannak vele, hogy a nagy rivális Barcelona sem gyengült a szünetben, úgy érzi, felkészültek, hogy felvegyék a versenyt Ronaldinhoékkal.

"Nem teszünk különbséget a bajnokság és a Bajnokok Ligája-győzelem között. Ez a Real Madrid és nekünk mindenhol a győzelemre kell játszanunk, mi mindig győzni akarunk. Úgy ahogy ma este is tettük" - mondta a csapat célkitűzéseit firtató kérdésre.

Robinho jön, talán helye is lesz

A nemzetközi sajtót hetek óta "lázban tartó" Robinho kérdésre csak szűken válaszolt. "Robinho tíz nap múlva a miénk lesz. Azt azonban nem tudom, milyen poszton fog játszani, ezt az edzők dolga eldönteni. A mai meccs is mutatta, hogy jól állunk csatárokkal, de azért biztos megtaláljuk a helyét"

Mint ismert, a legújabb brazil szupersztár leigazolása hetek óta húzódott, miután klubja, a Sao Paulo nem volt hajlandó elengedni a madridiak által kínált összegért. Végül azonban mégis létrejött az üzlet, így a Real támadó szekciójában már Robinho is helyet követel magának, Raul, Ronaldo, Owen és Portillo mellett.