Aliz
6 °C
14 °C

A világbajnok Bebeto is Kispesten lesz

2008.04.18. 14:57
Nyolc 1994-ben világbajnok brazil futballista érkezik Budapestre, a Honvéd exklasszisai elleni gálameccsre. Legnagyobb sztárjuk Bebeto lesz, de jön Aldair, Marcio Santos és Viola, illetve Valdo és Djalminha is.

Nyolc világbajnok brazil futballista lép pályára jövő szombaton a Honvéd Champions-Brazil Masters 94 gálameccsen, amelyen a pesti klub egykori nagy játékosai az 1994-es vb-győztes dél-amerikai csapat exsztárjaival találkoznak.

Pénteken kiderült, a vendégek milyen felállásban érkeznek Budapestre: a tizennyolcas keret majdnem fele világbajnok. Jön az amerikai csapatból Gilmar, Aldair, Marcio Santos, Ronaldao, Mazinho, Viola, Ricardo Rocha és a legnagyobb sztár, Bebeto. Igen ismert név a volt Benfica- és PSG-játékos Valdóé, valamint a szenzációsan technikás Djalminháé is.

A magyaroknál pályára lép Détári Lajos, Esterházy Márton, Illés Béla, Pisont István és Garaba Imre is.

A brazilok április 24-én, csütörtökön érkeznek Budapestre, pénteken a Bozsik Stadionban edzenek, majd szombat este hat órától ugyanitt indul a program, melynek befejezése a mérkőzés lesz.

A két játékoskeret

Brazil Masters 94: Gilmar, Josimar, Aldair, Marcio Santos, Valber, Ronaldao, Bebeto, Mazinho, Viola, Djalminha, Valdo, Wagner, Ricardo Rocha, Torres, Lira, Joao Paulo, Donizete, Edmar


Honvéd Champions: Détári Lajos, Esterházy Márton, Disztl Péter, Vincze István, Cseh András, Garaba Imre, Nagy Antal, Csábi József, Bánfi János, Andrusch József, Dajka László, Kovács Kálmán, Gyimesi László, Bodonyi Béla, Sikesdi Gábor, Hamar István, Pisont István, Illés Béla, Sallai Sándor, Varga József, Halmai Gábor, Márton Gábor
A mérkőzés játékvezetője: Puhl Sándor
Partjelzők: Heibl József és Georgiou Grigorisz

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?