Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Letámadták az asszonyok Beckhamet

2009.03.18. 07:34 Módosítva: 2009-03-18 07:34:10
A jótékonysági vacsorán percenként érkeztek a futballklasszis asztalához a nők mélyen dekoltált nagyestélyiben, hogy néhány szót válthassanak vele és aláírást kapjanak.

A milanói rákellenes jótékonysági est díszvendége volt David Beckham hétfőn, ahol olasz hírességek rákkutatásra gyűjtöttek pénzt. Elárverezték a futballista egyik mezét is, amit a közéleti személyiség Gabriella Dompe vett meg.

malikabecks

A The Sun tudósításából kiderül, a középkorú hölgy nagy csókkal és öleléssel köszönte meg Beckhamnek a felajánlást, de nem ő volt az egyetlen, aki különösen kedvesen viselkedett a klasszissal.

Percenként érkeztek az asztalához a szőke és barna asszonyok mélyen dekoltált nagyestélyiben, hogy néhány szót válthassanak vele és aláírást kapjanak.

Adriano Galliani Milan-elnök 31 éves exmodell felesége, Malika Galliani (képünkön) is köszöntötte az angolt, a vacsora után rávették, dekázzon és fejelgessen az asztalok között a meghívottak kedvéért.

A Daily Mail szerint Beckham feleségének távolléte bátorította fel a hölgyeket. Victoria Beckham kihagyta a társadalmi eseményt, jelenleg Los Angelesben van három fiukkal.