Adalbert
13 °C
21 °C

2 edzőt, 3 játékost állítottak ki Rómában

2009.04.11. 18:06
A városi rangadót 4-2-re a Lazio nyerte, az Inter hazai pályán csak döntetlent játszott a Palermóval, Seedorf-góllal győzött idegenben a Milan

A 31. forduló meccsét Rómában játszották, a bajnokságban gyengén szereplő Lazio a Romát fogadta. A vendégeknél Totti is a kezdőben volt, a városi rangadóra összedrótozták.

A Lazio a 4. percben már 2-0-ra vezetett, Pandev kapásból, Zarate 30 méterről csavarva lőtt gólt, a 11. percben Mexes-góllal szépített a Roma. A feszült hangulatú meccsen a szünetben a roma edzőjét, Spallettit és a Lazio másodedzőjét kiállították, mert összeverekedtek az öltözőfolyosón.

Az 57. percben egy fejesgóllal 3-1-re ment a Lazio, aztán jöttek a kiállítások, a 75. percre 9 Roma és 10 Lazio-játékos maradt a pályán. A 80. percben De rossi szépített, hiába, a 85.-ben Kolarov állította be a végeredményt, 4-2-re győzött a Lazio.

A bajnokavatással még várni kell, az Inter odahaza nem tudta legyőzni a Palermót. A Siena négyet vágott idegenben a Bolognának, Cassano két gólt lőtt a Leccének, ezzel simán győzött idegenben a Sampdoria.

Seedorf-góllal győzött idegenben a Milan, a hazai csapat győzött Torinóban és Firenzében is.