Szilárda
-4 °C
3 °C

Bajnai Gordon megbénította a játékvezetőt

2009.11.02. 14:34
A miniszterelnöknek tetszett, amit a Borsod megyei Tibolddarócon látott, a vendég Emődöt megzavarta a váratlan látogatás.

Különleges mérkőzést láthatott szombaton dél körül az a 250 tibolddaróci néző, akik kimentek a helyi csapat Emőd elleni vendégjátékára.

A megyei másodosztályba nyáron feljutott klubra Bajnai Gordon miniszterelnök is kiváncsi volt. Daróc 4-1-re verte az esélyesebb, jelenleg ötödik Emődöt - a két település pár kilométerre van egymástól -, így tizenhat ponttal 10. helyen áll a Borsod megyei középcsoportban.

16 252

„Nem tudtuk, hogy jön a miniszterelnök úr, de úgy lett vége külföldi programjának, hogy az ifik meccséből még meg tudott nézni húsz vagy harminc percet, így győztes gólunkat még láthatta is, mert az ifi is nyert 2-1-re. Dósa István gólszerzőnknek személyesen gratulált, neki nyilván életre szóló volt a találkozás. Igaz, hozzátette, ha ő áll a kapuban, akkor megfogta volna a labdáját, de ő ugye Budapesten igazolt játékos” – mondta Szabó Zsolt szakosztályvezető.

A 43-as Építőkben védő Bajnai a halottak napja miatt érkezett a faluba, rokonai laktak ott, és nagyon örült, hogy épp otthon játszott a csapat, így láthatta a frissen felújított pályát.

„Várjuk máskor is, ha tényleg ilyen jó hatással van a csapatra, mindenestre tetszett neki, amit látott” – összegzett Szabó az Indexnek.

„A hazaiakat feldobta, csapatomat megzavarta, a játékvezetőt pedig egyenesen bénította a miniszterelnök látogatása. Ettől függetlenül gratulálok a lelkesedésből példát mutató Darócnak” – jelentette ki a boon.hu-nak az emődiek edzője, Kovács László, pedig a felnőttek meccse előtt már távozott is Bajnai.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!