Huba
17 °C
33 °C

A Pool csúnyán bebukta a korai jegyeladást

2010.01.15. 14:19
A Reading elleni FA Kupa-kiesés előtt órákkal a Liverpool e-mailben hívta fel szurkolói figyelmét, hogy a következő körben a Burnley lesz az ellenfél, foglalják le helyüket időben. Csakhogy a Reading ment tovább.

Az első mérkőzésen döntetlenre végzett Readingben a Liverpool, a két csapat között újrajátszás döntött az FA Kupában. A liverpooli mérkőzés kimenetelében annyira biztosak voltak a hazaiak, hogy néhány órával az újrajátszás előtt e-mailben elküldték a sorozat következő körének párosítását, hogy a bérletesek lefoglalhassák jegyüket a Burnley elleni Liverpool-meccsre.

A 4. körben viszont Reading-Burnley összecsapás lesz, mivel a Reading hosszabbításban kiütötte a Liverpoolt.

Az egyébként is elégedetlen, sztrájkkal fenyegetőző liverpooli szurkolók iszonyú dühösek lettek az e-mail láttán. „Nem volt elég, hogy kiestünk, erre jött a klub, hogy vegyünk jegyet a következő fordulóra. Nagy pofon ez.”

poolticket

Egy másik Liverpool-szurkoló úgy fogalmazott, olyan gyenge formában van a csapat, hogy felelőtlenség volt előre elküldeni a levelet, ráadásul sportszerűtlen is a Readinggel szemben. „Ez jellemző a nagycsapatokra! Duplán örülünk, mert ezek szerint a liverpooliak csak formalitásnak tekintették a visszavágót” – jött a readingi oldal véleménye.