Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

A bíró túl szigorú volt a Fradival

2011.07.22. 11:31

Hiába ment egygólos előnnyel a norvég Aalesundhoz a Fradi, hiába vezetett 1-0-ra, a hazaiak fordítottak, a hosszabbításban pedig megszerezték a továbbjutást érő gólt is. Az Európa Ligától búcsúzó klubnál azt mondják, 70 percig nem volt semi baj, a játékvezető kicsit szigorú volt, de a kapott gólok egyéni hibákból jöttek.

"Úgy estünk ki, hogy ellenfelünk 70 percig nem tudott velünk semmit sem kezdeni. Az első félidőben végig fegyelmezetten, taktikusan játszottunk, és utána sem találták az ellenszert. A szerencsétlen tizenegyes után viszont vérszemet kaptak, de továbbra is ugyanazt játszották, a felívelt labdák után próbálták kihasználni magassági fölényüket. Sajnos a játékvezető is túl szigorú volt velünk szemben, így több labdát ívelhettek a kapunk elé, mint ami jogos lett volna. A kapott góljaink egyéni hibákból, fegyelmezetlenségekből adódtak, ráadásul a lehető legrosszabb időpontokban kaptuk ezeket" - nyilatkozta Prukner László, a Fradi edzője.

Az Európa liga hamradik fordulójában már csak egy magyar csapat, a Paks maradt, a Fradi mellett a Kecskemét is kiesett. A Paks a skót Heartsot fogadja, az első meccs jövő csütörtökön, Fehérváron lesz.