Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng

Dzsudzsák válla súlyosan megsérült a 8.percben

2011.08.27. 18:22 Módosítva: 2011.08.27. 19:56

Az Anzsi Mahacskala Rosztovban játszott az orosz bajnokság 22. fordulójában, Samuel Eto’o még csak kispadon kapott helyet, Dzsudzsák Balázst a kezdőbe nevezte edzője.

A magyar válogatott középpályásának csak nyolc perc jutott: egy ütközés után a hazaik egyik védője könyökkel ütötte el, Dzsudzsák a vállát fájlalva maradt a füvön. A segítségre érkező orvos egyből jelezte, hogy cserére van szükség.

Ijesztő volt, hogy Dzsudzsákot hordágyon vitték le, nem tudta folytatni. Kérdéses, tudja-e vállalni a játékot a jövő pénteki, svédekkel szembeni Eb-selejtezőn.

Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere elmondta, a légiós az első gyanú szerint kulcscsonttörést szenvedett. "Éppen most intézkedünk, Balázs még a ma hazajön Magyarországra az Anzsi orvosával, és azt szeretnénk, hogy itthon vizsgálják meg, a válogatott orvosi stábjának jelenlétében. Sajnos a gyanú az, hogy kulcscsonttörést szenvedett, de ezt egyelőre még nem lehet biztosan kijelenteni."

Az Anzsi egyébként 1-1-et játszott, a Mahacskala gólját  a csereként pályára lépő, első oroszországi meccsét játszó Samuel Eto'o szerezte.