Szurkoló csókolgatta Eto’o lábát

2011.09.12. 09:39

Hihetetlen népszerű Samuel Eto’o, az Anzsi Mahacskala kameruni futballistája. A vasárnapi, FK Volgával játszott meccs előtt több szurkoló beszaladt a pályára, hogy az Intertől érkezett csatárt ünnepeljék. Volt, aki megölelte, de olyan is akadt, aki térdre borult és a cipőjét kezdte el csókolgatni. A láthatóan zavarban lévő játékos hirtelen azt sem tudta, hogyan hárítsa el a határtalan örömöt.

Később Eto’o meghálálta a felé irányuló szeretet. A 17. percben lőtt góljával egyenlített az Anzsi, amely végül Roberto Carlos második félidőben szerzett találatával meg is nyerte a meccset és jelenleg a bajnokság negyedik helyén áll. Dzsudzsák Balázs sérülés miatt hiányzott a Mahacskala keretéből.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla