Sírrablók fosztották ki Fehér Miklós sírját

2013.08.31. 10:53 Módosítva: 2013.08.31. 19:38

A márványt megbontva elloptak néhány tárgyat Fehér Miklós sírjából, írja a Kisalföld. „Három relikvia tűnt el az üveglap alól, ahol egyebek mellett Fehér Miklós mezét, egykori csapatainak sáljait, valamint annak a stadionnak a gyepéből egy darabot őriztek, ahol utolsó meccsén pályára lépett" - tájékoztatták a lapot az elhunyt sportoló szülei.

Fehér Miklós magyar válogatott futballista, a Benfica középpályása, 2004-ben, a Vitoria Guimaraes elleni bajnoki mérkőzésen, a pályán összeesett, miután José Antonio Camacho vezetőedző a hatvanadik percben becserélte. Fehér, aki gólpasszt adott, a ráadásban kapott egy sárg alapot, majd mosolyogva tett két lépést, aztán lehajolt, megfogta két térdét, és összerogyott.

Csapattársai azonnal odarohantak hozzá, egyikük tartotta a fejét, nehogy lenyelje a nyelvét. A csapatorvosok újraélesztéssel próbálkoztak. Eközben a két együttes játékosai és a szurkolók is döbbenten, könnyeikkel küszködve figyelték az eseményeket. Többen térdre rogytak, és imádkozni kezdtek. Camacho futballistáival együtt zokogott.

A játékos a kórházban elhunyt. Fehér Miklóst nem csak Magyarország, de egész Portugália is gyászolta.

A győri rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport