Van Persie-triplával felállt, tovább ment a MU

2014.03.19. 20:56

0-2-t fordított vissza a Manchester United otthon, az Olimpiakosz elleni BL-nyolcaddöntő-visszavágón. A gólszerző a végén lesérült. A BVB a 8. negyeddöntős, bár kikapott most a Zenittől, része a bombaerős Bajnokok Ligája-mezőnynek.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Manolasz, Dominguez, illetve a másik oldalon már Carrick is sárga lapot kapott. Közben van Persie előtt adódott egy nagy lehetőség, Rooney passzolt neki, de Roberto kapus tökéletesen érkezett a holland csatárra.

  • Campbell-lel fejeltek össze, az ecuadorinak pedig úgy feldagadt a szemöldöke, mintha Mike Tyson ellen kellett volna kibírnia a menetet. Alig láthat a bal szemére, lehet, hogy hamar kényszerű csere jön a Unitednél.

  • Dortmundban, de a gaboni elvétette a kaput.

  • Egyből nagyon ráhúzódtak a Dortmundra, nem csoda, hiszen ha nem rúgnak legalább 3 gólt, esélyük sincs a továbbjutásra az oroszoknak.

  • játékos a BL egyenes kieséses szakaszában. A 40 éves, 64-szeres walesi válogatott középpályás január vége óta először került a kezdőbe a Manchester Unitednél.

  • A Manchester United még nem kapott ki hazai pályán görög ellenféltől, míg az Olympiakosz sosem nyert Angliában. Egy a bökkenő: bármilyen egygólos hazai győzelemmel ez így maradna, de a United nem jutna tovább.

  • 2-4-ről elképesztően nehéz lesz fordítania az oroszoknak, hiszen az a minimum, hogy hármat rúgjanak Dortmundban. Már csak ezért is hajtaniuk kell, de azt sem feledhetik, hogy holnap mutatják majd be André Villas-Boast, a Zenit új vezetőedzőjét. Már pedig őt is meg kell győzni arról, hogy kinek van helye a kezdőben...

    Eközben a Borussia minden bizonnyal lazítana kicsit, csak hát annyi a sérültjük még mindig, hogy Jürgen Klopp nem nagyon tudja rotálni a keretét - most is legalább hat hiányzójuk lesz.

  • Az UEFA Ijfúsági Ligában már az elődöntőnél tartanak, pontosabban tegnap zárult le a negyeddöntő. A legjobb négy között a Real Madrid, a Benfica, a Schalke 04 és a Barcelona van.

  • Manchester United: De Gea, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, Giggs, Carrick, Valencia, Rooney, Welbeck, Van Persie Cserék: Lindegaard, Young, Fletcher, Kagawa, Fellaini, Januzaj, Hernández.

    Olympiakosz: Roberto, Maniatisz, Holevasz, Manolasz, Marcano, Leandro Salino, N'Dinga, Peréz, David Fuster, Campbell, Domínguez Cserék: Megyeri, Papadopulosz, Bong, Paulo Machado, Szamarisz, Valdez, Vergosz.

  • Dortmund: Weidenfeller, Hummels, Papasztatopulosz, Piszczek, Schmelzer, Kehl, Nuri Sahin, Grosskreutz, Lewandowski, Mhitarjan, Aubameyang. Cserék: Langerak, Friedrich, Kirch, Durm, Hofmann, Jojic, Schieber.

    Zenit: Malafejev, Criscito, Lombaerts, Hubocan, Anyukov, Satov, Fajzulin, Witsel, Hulk, Danny, Kerzsakov Cserék: Logyigin, Luís Neto, Szmolnyikov, Lukovic, Zirjanov, Timoscsuk, Rondon.

  • Nem ma volt, már lassan 11 éve, amikor a Real Madrid ellen kellett volna fordítaniuk 1-3-ról a negyeddöntőben. 4-3-ra nyertek ugyan az Old Traffordon, de a továbbjutás nem lett meg. A 4-3 most is kevés lenne.

  • Már elértük a célunkat azzal a Bajnokok Ligájában, hogy továbbjutottunk a csoportból. Minden, ami ezen felül van, az csak bónusz a klubnak, mert így már nem esik ki bevételünk

    - mondta a német a mérkőzés előtt.

  • Annyi lehet Moyesnak

    6 nap, 3 döntő fontosságú mérkőzés David Moyes és a Manchester United előtt. Ha ma továbbjutnak, az megmentheti a skót edzőt, ha elbuknak, még a bajnokságban talán javíthat egy nagy hajrával.