Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem néz ki jól Cristiano Ronaldo térde

2014.06.13. 13:20

20 perc után abbahagyta az edzést csütörtökön fájós térde miatt Cristiano Ronaldo. A Guardian tudósítása szerint a bemelegítést és az atlétikai gyakorlatokat még a többiekkel végezte, de aztán bekötötték és lejegelték eddig is problémás bal térdét, majd lesántikált a pályáról.

A szupersztár sérülten érkezett a Real Madridtól a portugál válogatott edzőtáborába, combizomhúzódása és íngyulladása is volt a bal térdében. Két felkészülési meccset kihagyott, aztán egy órát játszott, méghozzá remekül a harmadikon, úgy tűnt, minden rendben. Nagyon úgy néz ki viszont, hogy most visszaesett.

A szövetség nem kommentálta a sérülést hivatalosan, Joao Moutinho, C. Ronaldo csapattársa viszont nyilatkozott, szerinte semmi baj nincs.

„Mióta velünk edz, 100 százalékos, csakúgy, mint mi mindannyian. Minden oké vele, de elővigyázatosak vagyunk, nem csak vele. Ma másokat is jegelni kellett, nem kell aggódni. A jég normális dolog edzés után" – idézte a Guardian a Monaco középpályását.

Arról nem szólt, hogy a tréning 20. percében normális-e a jég használata.

A portugálok magyar idő szerint hétfőn kora este, hatkor játszanak először a világbajnokságon, Németországgal.