Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Messi és Luis Enrique balhéztak, mindenfélét mondtak egymásnak

2015.01.30. 09:48

A nyáron a Barcelonához került Jeremy Mathieu elmondta egy francia rádiónak, hogy pontosan mi történt Lionel Messi és Luis Enrique között néhány hete. Kiderült, hogy tényleg volt konfliktus a vezetőedző és a sztárjátékos között.

Mathieu szerint az egész azért volt, mert a téli szünet után Messi ellen elkövettek egy szabálytalanságot az egyik edzésen, és sérelmezte, hogy Luis Enrique nem lépett közbe. Elég feszült lett a hangulat, keményen beszólogattak egymásnak, a vezetőedző pedig néhány nappal később a kispadra ültette az argentint. Állítólag meg is akarta büntetni, de erről lebeszélték a csapattársak. Azt a bajnokit el is vesztették a Real Sociedad ellen 1-0-ra, rengetegen kritizálták Luis Enriquét utána. 

A francia védő úgy gondolja, az egészből csak azért lett akkora balhé, mert a Barcelonánál történt, az ilyen események mindennaposak a futballban. Később az érintettek is azt mondták, hogy nincsen semmi probléma, és az sem igaz, hogy Messi ki akarta volna rúgatni az edzőjét. 

Amíg állt a bál, Messit a Chelsea-vel is hírbe hozták, de a Barca-klubelnök szerint ennek semmi alapja nem volt. "Semmi kétség a jövőjével kapcsolatban, jól érzi magát, ideköti a szerződése, ráadásul nagyszerű csapattársak veszik körül, akik segíteni tudják" – mondta Bartomeu.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!