Összefoglaló

Percről percre Csodálatos futballszombat sosem látott derbikkel, magyarokkal a topbajnokságokban

A Manchester City 2-1-re verte a derbin a Unitedet, Mourinho újra kikapott Guardiolától
Örülhettek is a magyarok meg nem is. Dárdai két győzelemmel kezdett csapatával, Kleinheisler győztes gólpasszt adott: Husztiék ellen.Gulácsiék legyőzték a Dortmundot.
A Real Madrid 5-2-re nyert az Osasuna ellen
A Barcelona újonctól kapott ki
A Vasas maradt az NB I. élén
Az MTK nyerte a 210. örökrangadót a Fradi ellen
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Csak egy évet bírt Barcelonában Zlatan Ibrahimovic, aki az akkor világverő klub meghívására érkezett, megnyerték a bajnokságot, de a BL-t nem, és az év végén kudarcosan távozott Spanyolországból. Nemrég kiadott könyvében a svéd szupersztár sommásan egy sunyi köcsögnek írta le a Barca és az ő akkori edzőjét, Pep Guardiolát, aki sosem nézett a szemébe. Nem jöttek ki jól, na. 

    Most ismét szemtől szembe kerülnek, ezúttal Manchesterben, 13.30-tól, Ibra a United csatáraként, Guardiola a City edzőjeként.

    De visszatérve a könyvben leírt véleményre, Guardiolát erről is megkérdezték, és nem rejtette véka alá, mit gondol. Szerinte Ibra a sunyi, hiszen míg ő (Guardiola) szemtől szembe mondta el a véleményét a játékáról, sosem a médiát használta fel erre  célra, addig a svéd egy könyvbe írta bele, mit gondol.

    Egyébként Guardiola nem gondolja Zlatant rossz futballistának, sőt, békülékeny hangot ütött meg  későbbiekben:

    Zseninek nevezte, akinek nagyon tiszteli a játékát, azt, amit elért. A világ egyik legjobbjának nevezte, aki minden klubjára óriási hatással volt.