Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Legjobb védőjét veszítette el a Juve

2018.04.24. 10:12

A Napoli elleni rangadó elején sérült meg Giorgio Chiellini, a Juventus belső védője. A 11. percben le is kellett cserélni, és a klub most azt közölte, hogy a bal térde fölötti izommal van gond, a hírek szerint elszakadt. Azt, hogy mennyire egyelőre nem tudták megmondani.

További vizsgálatok után derül ki, hogy mennyit kell kihagynia, de az biztosnak tűnik, hogy szombaton nem lehet ott Milánóban, amikor a Juve rangadót játszik az Inter otthonában. Könnyen lehet, hogy a hátralévő négy forduló egyikén sem léphet pályára.

Különösen fájó ez a Juve számára, ami a Napolitól 1-0-ra kapott ki a hétvégi rangadón, így a két csapat között egyetlen pontra csökkent a különbség. Az Inter ellen is nagy szükség lett volna a játékára, de nem fog tudni segíteni a 96-szoros válogatott védő.

A Juventus az Inter után a Bolognát fogadja, majd az AS Roma vendége lesz, végül a Verona ellen fejezi be a szezont otthon. A Napoli utolsó négy meccse: Fiorentina idegenben, Torino otthon, Sampdoria idegenben, Crotone otthon.