Erzsébet
1 °C
4 °C

Egyből pirosat úszott meg a Newcastle-futballista

2018.08.18. 14:40

A Cardiff City-Newcastle United meccsel kezdődött a Premier League második fordulója. Az első félidőben nem esett gól, helyzetek azért voltak, meg érthetetlen sárga lapok. Egy piros lap viszont Craig Pawson játékvezető zsebében maradt.

A vendégek brazil játékosa Kenedy ellen szabálytalankodtak, aki ezen annyira begőzölt, hogy belerúgott a hozzá legközelebb álló Victor Camarasa lábába, pedig nem is ő szabálytalankodott ellenne.

92E1J0a.gif_505x219

A korábban két sárgát is kissé szigorúan kiosztó Pawson azonban ennél az esetnél nem nyúlt a lapokhoz, pedig ha így tett volna, ezért egyből piros járt volna.

Pawson aztán megemberelte magát. A második félidő 21. percében egyből piros lapot mutatott fel a szünetben a Newcastle csapatába beálló Isaac Haydennek, aki Murphy lábára csúszott rá hátulról, nagyon csúnyán.

Hozott még drámát a meccs vége is. A 95. percben 11-est kapott a Newcastle, miután az elvetődő Morrison kezére pattant a labda. Kenedy állt a labda mögé és meccs abszolút negatív hőse maradt. A hazaiak fülöp-szigeteki kapusa, Neil Etheridge kivédte a büntetőt. 0-0 lett a vége, aminek azért volt egy szép pillanata is, mindkét Muprhy-iker is a pályára lépett, egymás ellen: Josh a Cardiffban, Jacob a Newcastle-ben.

 Premier League, 2. forduló

Cardiff City-Newcastle United 0-0

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?