Ödön
1 °C
11 °C

Sokat nyeltem a Vidiben – kifakadt a Felcsútra igazolt Varga

2018.09.16. 10:18

Drámai befejezése volt a szombati Felcsút-Vidi NB I.-es bajnoki mérkőzésnek, a címvédő vendégek ugyanis a 102. percben még büntetőt rúghattak az egyenlítésért, azt viszont Marko Scepovic elhibázta, pontosabban a Felcsút-kapus Branislav Danilovic kivédte.

A kihagyott tizenegyes után hatalmas tömegjelenet kezdődött, játékosok, cserék és az edzői stáb is belekerült, a végén Scepovic a nemrég a Viditől elküldött, majd egyből a Felcsúthoz igazolt Varga Józsefet is megkergette.

Varga arról beszélt a mérkőzés után, hogy gyorsan, zökkenőmentesen beilleszkedett új csapatába, a társak is gyorsan ráéreztek a mozgására, egyedül a kondíciója nem az igazi még, mert az elmúlt hetekben külön, egyedül edzett a Vidinél, annak viszont örül, hogy sikerült győzniük. Azt nehezen viselte, ahogy a Vidinél bántak vele, de tiszteletben tartotta Marko Nikolic döntését, még ha nem is értett vele egyet. Székesfehérvárra azért igazolt, hogy bajnoki címért és európai kupaszereplésért küzdjön.

Ennek a sikernek a részese voltam, tettem is érte, nyeltem is sokat, mindig tiszta szívvel és teljes erőbedobással edzettem, és csináltam a dolgomat, amit kértek tőlem, azt mindig megcsináltam a pályán, alárendeltem a játékomat a csapat érdekeinek, de ez nem volt elég

– nyilatkozta a Nemzeti Sport kamerája előtt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?