Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mészáros Lőrinc is ott tapsolt Modrićnak és Szalahnak

2018.09.25. 11:57

Az Nso.hu írt arról, hogy népes magyar küldöttség vett részt hétfőn este a FIFA szokásos díjátadó gáláján a londoni Royal Festival Hallban. Bár futballban még fényévnyire vagyunk az elittől, ilyen eseményeken reprezentálni már jól tudunk.

Hivatalból jelent meg az eseményen Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, akit a 444.hu szerint a családtagjai is elkísértek. Szintén hivatalból volt ott Marco Rossi szövetségi kapitány és Róth Antal utánpótlás-szakágvezető, akik az egy nappal korábbi FIFA-konferencián is részt vettek.

Ott volt Szöllősi György, a sportnapilap főszerkesztője, minden Puskás-ügyek intézője, természetesen a Puskás-díj kapcsán, pláne, hogy tizedszer adták át a díjat.

Felcsút is útnak indult, bár nekik csak annyi közük van a Puskás-díjhoz, hogy a címerükben viselik az egykori kispesti legenda nevét. (Amit a Honvéd-szurkolók a mai napig nem bocsátottak meg).

A felcsútiak képviseletében Mészáros Lőrinc klubelnök, Jakab János, a klub felügyelőbizottságának elnöke, valamint Spandler Csaba, a klub kevés saját nevelésű játékosának egyike vett részt az eseményen.

Az Nso.hu szerint a gálán megjelent Puskás Ferenc unokája és dédunokája is.