Ronaldo monumentális falloszt mutatva üzent Simeonénak

2019.03.13. 08:41

A Juventus kedd este Ronaldo mesterhármasával 3-0-ra verte az Atlético Madridot a Bajnokok Ligájában, és így a 2-0-ra elvesztett első mérkőzés dacára a torinói csapat jutott a sorozat negyeddöntőjébe. A mérkőzés hőse természetesen a triplázó portugál volt, aki nem mulasztotta el, hogy a harmadik gólja után a Madridban kezdett bemutogatós háborúban is végső elégtételt vegyen.

Mint arra valószínűleg sokan emlékeznek, a párharc első mérkőzésén Ronaldo az öt ujját mutatva, az öt BL-győzelmére utalva csitította az őt fütyülő hazai közönséget, Simeone pedig csapat góljának örülve büszkélkedett méretes heréivel a lelátónak, amiért utólag pénzbüntetést is kapott.

A torinói 3-0 alkalmával az argentin edzőnek sok oka nem volt az újabb mutogatásra, Ronaldónak viszont annál inkább, és a Juventus BL-hőse nem is hagyta ki a ziccert. A lefújás után a közönséggel ünnepelve, félreérthetetlen karmozdulatokkal parodizálta Simeone madridi pantominjét, hatalmas láthatatlan falloszt mutatva a világnak.   • Tippek
  • Biztosítás