Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Fabregas szerint a négygólos Ronaldo nem nagy szám

2018.06.23. 14:57

Cesc Fabregas nem kapott meghívót a spanyol válogatottba, így tévés szakértőként vesz csak részt a világbajnokságon. Beszélt Messiről, az argentin válogatottról, majd pedig kitért Ronaldóra és az ő góljaira. 

Fabregas szerint nem Messi hibája az argentin válogatott gyengélkedése, a csapat ugyanis mentálisan megzuhant, a Barcelona sztárja mögött pedig nincsenek minőségi játékosok. Majd kitért Cristiano Ronaldóra, akiről elmondta: más szerepe van a portugál válogatottban, nem kell olyan keményen dolgozni a csapatáért és ezért tud sikeres lenni. Bár szerinte nem kell azért annyira elájulni tőle:

Jól játszik, megérdemli az elismerést, de ha jobban megnézed, lőtt egy gólt büntetőből, egyet szabadrúgásból, egyet szögletből és egy olyat, amit David De Geának simán védenie kellett volna. Vagyis csak pontrúgásokból, 11-esekből és hibák miatt volt eredményes. Nem tudod azt mondani, hogy Portugália tudatos játékkal, remek kombinációkkal vagy tiki-taka futballal szerezte a góljait.

Portugália jelenleg négypontos a B csoportban, hasonlóan a csoportot vezető spanyolokhoz, Ronaldo szerezte a csapata valamennyi találatát. Eközben Argentína a kiesés szélén, mindössze egy pontja van két mérkőzés után, Messi pedig csak egy kihagyott büntetőt tud felmutatni.

Ön szerint sem nagy szám Ronaldo teljesítménye?

  • 2153
    Nem
  • 1163
    Igen
  • 1145
    Én is utálom Ronaldót.