Kell Neymar, ha ott az ajaxos Neres?

2019.03.27. 09:47

A brazil válogatott mára feldolgozta a tavalyi vb újabb kudarcát, kedd este Prágában, barátságos meccsen 3-1-re verte Csehországot a még mindig sérült Neymar nélkül. Szünetben még a hazaiak vezettek Pavelka góljával, de utána egy hiba beindította Brazíliát.

  • Firmino csapott le egy félig rossz cseh visszapasszra, és előzte meg a csigalassú középhátvédet az egyenlítésért, 1-1 a 49. percben
  • Nem volt könnyű begyűrni a cseheket, de a 83. percben sikerült, a 10 perce beállt Gabriel Jesus lőtte ki a bal felső ficakot, bár majdnem kihagyta kihagyhatatlan helyzetben, 1-2 - David Neres adott nagy gólpasszt

Az utolsó percre maradt az igazán brazilos gól, amelyben az utolsó előtti passz sarokkal ment, újfent David Neres villant, ezt pazar előkészítés követte Allantól. Mivel Gabriel Jesus csak saját kipattanóját lőtte be, tökéletes nem lett, de a végeredmény így is meggyőző 3-1 a vendégeknek.

David Neres az Ajaxban játszik, a Real Madridnak gólt is lőtt a 4-1-en, ez volt az első válogatott meccse. Úgy tűnik, jó lesz megtartani.

Csehország nincs jó passzban, pénteken 5-1-re kapott ki az angoloktól Londonban Eb-selejtezőn.  • Hírek
  • Hírek