Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még az angolokat sem érdekli az EL-döntő

000 N749A
2019.05.23. 17:17 Módosítva: 2019.05.23. 19:26

Nagy valószínűséggel több ezer szék lesz üresen jövő szerdán Bakuban, az Olimpiai Stadionban. Több szponzor már napokkal ezelőtt jelezte, hogy köszöni, de nem kér a méregdrága utazási költségekből. Most pedig a két résztvevő, a Chelsea és az Arsenal is úgy döntött, hogy több ezer jegyet küld vissza.

Az angol futballdrukkerekről mondható el legkevésbé, hogy ne kísérnék el csapatukat bárhova, most mégis soknak bizonyult a csapatonkét kiosztott 6-6000 belépő. A két csapat kommunikációjában az áll, hogy a drukkerek nagy része nem hajlandó vállalni a 8000 kilométeres utat.

Az Arsenal azt közölte, mintegy 4000 szurkolója lesz ott Bakuban, ebből 3000-et Angliában értékesítettek, több mint 500-an Ázsiából és az Egyesült Államokból érkeznek majd.

A Chelsea-nél közölték, mindössze kétezer jegyet tudtak csak értékesíteni, és mivel a határidő már lejárt, a maradékot visszaküldik. Mindkét csapat közölte, bár mindent elkövettek, az Azerbajdzsánba érkező járatok magas költségei, illetve a korlátozott utazási lehetőség elrettentették a szurkolókat.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!