Piroska
-11 °C
-2 °C

Melegítés közben állíttatta ki magát a Napoli szerbje, csak röhögött rajta

2019.12.07. 20:31 Módosítva: 2019.12.07. 22:17

Sorban kilencedik mérkőzésén nem tudott nyerni Carlo Ancelotti csapata, a Napoli, ami szombaton az Udinese otthonában ragadt be, és hiába kezdett el hajrázni a második félidőben, már hátrányban, a fordítás nem jött össze.

Az 1-1-es végeredményt hozó meccsen nem Kevin Lasagna és Piotr Zieliński góljai voltak a legérdekesebbek, egy olyan játékos alkotott maradandót, aki pályára sem lépett: a szerb Nikola Maksimović még melegítés közben állíttatta ki magát.

Maksimović a Napoli egyik szögleténél nem bírt magával a 79. percben, folyamatosan a partjelzőt vegzálta, valószínűleg nem túl kedves dolgokat mondva neki, mert a partjelző kérésére a bíró előbb egy sárgát, majd másodpercekkel később már egyből a piros lapot mutatta fel a szerbnek, aki nevetve távozott az eset helyszínéről.

A Napoli hiába kapkodta magát ezek után, nem tudta megfordítani a meccset, és csak a hetedik helyen állnak.

A forduló rangadóján a Lazio és a Juventus találkoztak, és bár a Juventus hamar vezetést szerzett Cristiano Ronaldo góljával, a Lazio még a szünet előtt kiegyenlített, majd Juan Cuadrado kiállítását kihasználva 3-1-re fordítottak. A Juventus szezonbeli első veresége után az Inter vezeti a Serie A-t.

Serie A, 15. forduló

  • Atalanta–Hellas Verona 3-2 (1-1)
  • Udinese–Napoli 1-1 (1-0)
  • később: Lazio–Juventus 3-1 (1-1)