Pongrác
12 °C
23 °C

A riporter is csak nevetni tudott Messi letaglózó cselén

2020.02.16. 13:38

Négy meccs, majdnem pontosan 360 perce nem lőtt gólt Lionel Messi, ami nála nagyon hosszú góltalansági időszak, nincs igazán formában, ahogy csapata, a Barcelona sem. Szombaton, a Getafénak sem talált be, bár nyertek 2-1-re.

A mezőnyben viszont így is vannak egészen letaglózó megmozdulásai, mint a Mauro Arambarri elleni, akit egész egyszerűen térdre kényszerített még 0-0-nál. A vendégtérfél közepén ment kissé keresztbe a pályán Messi, amikor megtámadta a középpályás: végül is nem csinált semmi különöset, ballal visszavette a labdát, majd azonnal tovább is húzta Arambarri előtt. A Getafe-futballista reagált, de nem tudta követni Messi ritmusát, a bal lába kicsúszott, így beesett Messi elé. Az argentin nem tehetett mást, megkerülte a térdelő embert, és újra magához vette a labdát.

Lionel Messi csele a Getafe ellenRöhejesen nagy csel lett, nem véletlen, hogy a lengyel kommentátorok is csak nevetni tudtak rajta, mikor percekkel később visszalassították az esetet.

Messi csele a Getafe ellen, közelrőlMessi a meccsen gólt nem szerzett, de egy gólpasszt azért adott, ő készítette elő Antoine Griezmann remek találatát az 1-0-s vezetéshez.