16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

A Manchester United edzője tiszteletből nem játszatta Cristiano Ronaldót

GettyImages-1429649260
2022.10.02. 20:36
Vasárnap délután brutális vereséget mért a Manchester City városi riválisára, a Manchester Unitedra. A 6–3-ra végződő találkozót a United sztárja, Cristiano Ronaldo a kispadról nézte végig. Kiderült, miért.

Erik ten Hag, a Manchester United vezetője nem első alkalommal ültette a kispadra Cristiano Ronaldót, de az eddigiekben rendre pályára küldte a portugál világsztárt a találkozók egyes pontjain. Ezúttal viszont nem így történt, a holland szakvezető az egész mérkőzésen a cserepadon tartotta játékosát, akinek melegítőfelszerelésben kellett végignéznie, ahogy csapata megalázó vereséget szenved. 

Nem szerettem volna beállítani, ez abszolút tisztességtelen lett volna Cristianóval és a karrierjével szemben, ha egy ilyen megalázó mérkőzésen a pályára küldöm

– nyilatkozta a mérkőzés után ten Hag arra a kérdésre válaszolva, hogy miért nem játszatta a portugál világsztárt.  

A manchesteri derbin Erling Haaland és Phil Foden is mesterhármasig jutott, a mérkőzés egyik pontján már öt góllal is vezetett Pep Guardiola csapata. Végül Anthony Martial késői duplája csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. Győzelmével a manchesteri kékek egy pontra megközelítették a listavezető Arsenalt, míg a United a tabella hatodik helyéről várhatja a folytatást, 12 ponttal a neve mellett. 

(Borítókép: Getty Images)  • Hírek
  • Hírek