A United sztárjátékosa csúnyán összetörte százmilliókat érő luxusautóját

2023.09.24. 15:16
Szombat este a Manchester United labdarúgócsapata legyőzte idegenben a Burnley-t az angol élvonalbeli bajnokság hatodik fordulójában. A vörös ördögök sztárja, Marcus Rashford úton hazafele viszont csúnyán összetörte több száz millió forintot érő Rolls-Royce típusú autóját.

Bruno Fernandes góljának köszönhetően a finoman szólva is rossz formában lévő Manchester United szombat este begyűjtötte a három pontot az újonc Burnley otthonában. A találkozó után a United visszautazott a carringtoni edzőközpontba, majd a játékosok saját autóikkal indultak haza, ekkor szenvedett balesetet Marcus Rashord. 

Az angol válogatott és a United kulcsjátékosa autójával kidöntött egy oszlopot, majd az útról is lesodródott, csúnyán összetörve luxusautóját. Rashford segítségére a közelben tartózkodó csapattárs, Bruno Fernandes sietett, majd kihívták a helyszínelőket, mentőre viszont szerencsére nem volt szükség. 

A rendőrök megszondáztatták a sofőröket, de az ijedségen kívül más nem történt, se személyi sérülés, se őrizetbe vételre nem került sor. Az angol válogatott sztárja nem sérült meg a balesetben. Az összetört luxusautó egyébként egy Rolls-Royce modell, melynek piaci értéke 700 ezer font, nagyjából 310 millió forint. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport