2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Jó fizetésért lehet munkát vállalni Szoboszlai Dominik mellett, itt vannak a kritériumok

2024.05.23. 14:58
Nyilvános álláshirdetésben, a LinkedIn közösségi platformon keres úgynevezett set-piece edzőt az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool, amely bronzérmes lett a 2023–2024-es szezonban, így ősztől indulhat a Bajnokok Ligájában.

A set-piece coach feladata, hogy a csapat a saját szögleteiből és szabadrúgásaiból a lehető legtöbb gólt szerezze, miközben az ellenfél pontrúgásaiból a lehető legkevesebbet kapja, írja a hirdetésre bukkanó hvg.hu.

A leendő kiválasztott minden bizonnyal napi kapcsolatban lesz a klub magyar játékosával, Szoboszlai Dominikkal, akire bátran rá lehet bízni a pontrúgások elvégzését.

Persze vannak kritériumok: csak azokkal áll szóba a Liverpool, akik rendelkeznek UEFA-edzői licenccel vagy azzal egyenértékű végzettséggel. Továbbá elvárás az elit, első osztálybeli labdarúgócsapatnál szerzett szakmai tapasztalat set-piece tervezésben.

Az új edző a Liverpool edzőkomplexumában kap irodát, amelynek közelében számtalan kocsma, étterem és bolt található, nem mellékesen remek kilátás nyílik a Mersey folyóra.

A csapat „versenyképes fizetést” ígér, évi 25 nap szabadsággal és az ahhoz tartozó juttatáscsomaggal.

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM