Felfordult a gyomrunk: Ronald Koeman az orrában turkált, és megette, amit ott talált

Az Európa-bajnokság harmadik játéknapjának legfontosabb történései egy helyen

Index
2024.06.16. 15:44
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
A szerencsejátékban 18 éven felüli, sérülékenynek nem minősülő személyek vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

  • Mint azt korábban megírtuk, nagyszabású rendőri akció volt vasárnap délben a hamburgi Reeperbahnon. Egy baltával felfegyverkezett férfit a rendőrök a Silbersackstraße közelében lőttek le. Az elkövetőnek állítólag egy Molotov-koktél is volt a hátizsákjában.

    A Lengyelország–Hollandia Európa-bajnoki mérkőzés előtti holland szurkolói felvonuláson 40 ezer szurkoló ünnepelt békésen. Délután fél egykor a rendőrségnek kellett intézkednie egy randalírozó férfival szemben, aki a szurkolói tülekedés közepette fejszével támadt szurkolókra és rendőrökre egyaránt.

    A hamburgi rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy a támadó „súlyosan megsebesült”, és kórházba szállították.

    A rendőrség szóvivője azonban most megszólalt, és elmondta, hogy kezdetben semmi sem utalt arra, hogy az incidens a focimeccshez kapcsolódik 

    – írja a The Guardian.

    A rendőrök először paprikaspray-t használtak a támadó ellen, majd lőfegyvert alkalmaztak. A hatóságok szerint az egyik rendőr először figyelmeztető lövést adott le, hogy megállítsa a támadót, viszont ezután több „éles” lövést adtak le, amíg a férfi végül a földre esett.

  • A Liverpool játékosa, Cody Gakpo átlövésre vállalkozott a 29. percben 19 méterről, a labda megpattant az egyik lengyel védő lábán, így védhetetlenül vágódott a hálóba az elvetődő kapus mellett. 1–1

  • Egy bal oldali szöglet után Adam Buksa fejelt gólt! 1–0

  • Útjára indult a labda a Lengyelország–Hollandia-mérkőzésen Hamburgban. A hollandok tiszta kékben, míg a lengyelek fehér mezben és piros gatyában léptek pályára.

  • Több mint ötven futballszurkolót vettek őrizetbe Dortmundban az albánok elleni szombat esti Európa-bajnoki mérkőzés előtt – írja az MTI.

    A helyi rendőrség figyelt fel egy nagy létszámú csoportra, akik arcukat maszkkal eltakarva, különféle tárgyakkal felszerelkezve szemeltek ki nagyjából 30 albán szimpatizánst a belvárosban.

    A két ország szurkolói közötti összecsapás elmaradt a rendfenntartók közbelépése miatt, azonban így is legalább félszáz személyt őrizetbe vettek.

  • Szlovénia a második Eb-jére és az első győzelmére készül, mivel 2000-ben két döntetlennel és egy vereséggel búcsúztak Zlatko Zahovicék (a korábbi kiválóság egymaga három gólt jegyzett csapata négy találatából anno).

    Az sem jó előjel Matjaz Kek együttesének, hogy a dánok elleni hat meccsből eddig csupán egy döntetlen jött össze öt vereség mellett, igaz, a döntetlen legalább a mostani selejtezőben.

    Az együttesben ugyanakkor olyan klasszisok szerepelnek, mint a világ egyik legjobb kapusaként számontartott Jan Oblak vagy az új csatárfenomén Benjamin Sesko, szóval a legutóbb elődöntőig jutó dánok sem dőlhetnek hátra.

    A várható kezdőcsapatok

    Szlovénia: Oblak – Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza– Stojanovic, Elsnik, Gnezda Cerin, Mlakar– Sporar, Sesko

    Dánia: Schmeichel – Andersen, Christensen, Vestergaard– Kristiansen, Hjulmand, Eriksen, Höjbjerg, Bah– Höjlund, Wind

  • A harmadik meccsnapot a D csoportos Lengyelország és Hollandia indítja meg 15 órától, és egy jó órával a kezdő sípszó előtt megérkeztek a kezdők is. Az UEFA honlapja szerint a következő 22 ember lesz majd a pályán, amikor Artor Soares Dias portugál játékvezető belefúj a sípjába:

    Lengyelország: Szczesny – Bednarek, Salamon, Kiwior – Frankowski, Zielinski, Romanczuk, Zalewski – Urbanski, Buksa, Szymanski

    Hollandia: Verbruggen – Aké, Van Dijk, De Vrij, Dumfries – Veerman, Reijnders, Schouten – Gakpo, Depay, Simons

    A mérkőzésen a hollandok számítanak esélyesebbnek, a két csapat örökranglistája szerint Hollandia kilencszer, míg Lengyelország csak háromszor győzedelmeskedett, hétszer döntetlent játszottak a csapatok.

  • A védekezésben öt hátsó emberrel játszó magyar válogatott védelmi vonalában három olyan labdarúgó is a kezdőcsapatba került, akik a tavasszal nem dúskáltak a játékpercekben. Lang Ádám február óta négy percet töltött a klubjában, egy ciprusi csapatban a pályán, Szalai Attila 15 perecet kapott ugyanebben az idősávban, és Fiola Attilának sem a legjobb szezonja volt az idei. Hosszabb sérüléseinek köszönhetően összesen 877 perc jutott neki a magyar élvonalban, októbertől márciusig tartó maródiságából visszatérve hat mérkőzés került a lábaiba, majd az újabb sérülés ismét távol tartotta az utolsó három bajnoki fordulóban. Legutóbb áprilisban volt kilencven percet a pályán.

    Hrutka János írását ide kattintva olvashatja el!

  • Ivana Knöll, vagyis Miss Horvátország gúnyolódik a német tévékirálynővel, Laura Wontorrával. Szombatról vasárnapra virradó éjszaka posztolt egy fotót az Instagramon a műsorvezetőnőről, aki a MagentaTV-nek dolgozik a kontinensviadalon. Azt írta hozzá: „Kedves Laura, ha én így néznék ki, örökké csak téli ruhákat hordanék” – írta meg a Bild.

    A következő posztban a horvát nő egyenesen a MagentaTV-nek panaszkodott, szó szerint ezt írta:

    Minden idők legkevésbé professzionális televíziója. Tanítsanak egy kis kultúrát a műsorvezetőiknek, és soha többé ne hívjanak meg interjúra

    – írta sztoriban Knöll. Az influenszer később WhatsAppon keresztül is kifejtette véleményét: „Nem tudom, ki ez a nő. De az emberek azt mondták nekem, hogy ő és egy másik nő nagyon csúnya dolgokat mondott rólam ma a MagentaTV-n való élő szereplésem után”.

    Horvátország Spanyolország elleni berlini mérkőzése (ahol a horvátok 3–0-ra kikaptak) előtt Knöll a MagentaTV-nek adott interjút. A műsorvezető Stefanie Blochwitz mellett állt egy szűk horvát bikiniben a felhős ég alatt, alig 20 fokos melegben. Azt mondta, „egy kicsit hideg van…”

    A beszélgetés ezután Horvátország esélyeire terelődött ezen az Európa-bajnokságon. Knöll a Horvátország és Franciaország közötti döntőt említette. Nem sokkal később a MagentaTV a kölni stadionba kapcsolt, ahol Németország csoportellenfelei, Svájc és Magyarország találkoztak. Ott a pálya szélén Laura Wontorra jelentkezett be több szakértőt megszólaltatva, majd később erről az Instagramján is posztolt, visszaszólva a horvát lánynak valami ilyesmit: „akkor megpróbálunk egy kis szakértelmet is belevinni a műsorba”.

    Ezzel hatalmas kommentháborút indított el, a horvát szépségkirálynő és a német műsorvezető hívei azóta is harsányan osztják egymást a hozzászólásokban.

  • A német Bildet leginkább az foglalkoztatta a Magyarország–Svájc kölni Európa-bajnoki csoportmérkőzést követően, hogy mi csúszott ki a találkozót érdemben végleg lezáró harmadik svájci gól során Breel Embolo nadrágjából.

    Helyszíni írásunkat – benne a német lapok magyar osztályzataival – ide kattintva olvashatja el!

  • Nagyszabású rendőri akció volt vasárnap délben a hamburgi Reeperbahnon. Egy baltával felfegyverkezett férfit a rendőrök a Silbersackstraße közelében lőttek le. Az elkövetőnek állítólag egy Molotov-koktél is volt a hátizsákjában – írta meg a Bild.

    A Lengyelország–Hollandia Európa-bajnoki mérkőzés előtti hollandiai szurkolói felvonuláson 40 ezer szurkoló ünnepelt békésen. Délután fél egykor a rendőrségnek kellett intézkednie egy randalírozó férfival szemben, aki a szurkolói tülekedés közepette fejszével támadt szurkolókra és rendőrökre egyaránt.

    A rendőrök először paprikaspray-t használtak a támadó ellen, majd lőfegyvert alkalmaztak. A hatóságok szerint az egyik rendőr először figyelmeztető lövést adott le, hogy megállítsa a támadót, viszont ezután több „éles” lövést adtak le, amíg a férfi végül a földre esett.

  • A Németországban zajló 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság miatt valamennyi német határon bevezetett ideiglenes ellenőrzések egy hét alatt már mintegy 900 illetéktelen belépést akadályoztak meg – közölte Nancy Faeser német belügyminiszter.

    A politikus a Bild am Sonntag című bulvárlapnak elmondta, hogy ez idő alatt 173 elfogatóparancsot is végrehajtottak. A vasárnapi lap beszámolt arról, hogy a június 7–13. közötti ellenőrzések során 1400 jogosulatlan beutazást észleltek, és mintegy 900 embert akadályoztak meg abban, hogy bejusson az országba.

    Ez azt mutatja, hogy intézkedéseink hatékonyak. Különösen az erőszakos bűncselekményeket elkövetőket szeretnénk minél korábban felismerni és megállítani

    – mondta Faeser a lapnak.

    A pénteken kezdődött labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt naponta 22 ezer német szövetségi rendőrt vetnek be a biztonság szavatolása érdekében. Faeser szerint ez „a szövetségi rendőrség történetének legnagyobb bevetése. Ők fogják védeni a határainkat, a repülőtereket és a vasúti közlekedést” – tette hozzá a belügyi tárca vezetője.

    Július 19-ig valamennyi határon ideiglenes ellenőrzések lesznek érvényben, derült ki a cikkből.

    Az Eb döntőjét július 14-én rendezik a berlini Olimpiai Stadionban.

  • Lengyelország sorozatban az ötödik Európa-bajnokságán vehet részt, így nem tekinthető kis csapatnak, de a holland válogatott rendre kifogott rajta.

    Az együttes legutóbb 1979 májusában, Eb-selejtezőn verte meg az oranjét 2–0-ra (több mint kilenc évvel Robert Lewandowski születése előtt, ráadásul ő sem segíthet most sérülés miatt), azóta a mérleg nagyon csúnyán fest:

    12 mérkőzésen öt döntetlen mellett hétszer a hollandok győztek.

    A hollandok kapitánya, Ronald Koeman tagja volt 1988-ban annak a válogatottnak, amely végül megnyerte a legutóbbi németországi Európa-bajnokságot, akkor a fináléban 2–0-ra verték a Szovjetuniót. A keret egyik tagja sem élt ekkor...

    A sérülések itt sem kímélték a csapatot, Lewandowski barcelonai csapattársát, Frenkie de Jongot, valamint Teun Koopmeinerst ki is kellett venni a keretből.

    A várható kezdőcsapatok

    Lengyelország: Szczesny – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior – Frankowski, Slisz, Piotrowski, Moder, Zalewski – Zielinski – Buksa

    Hollandia: Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké – Reijnders, Schouten, Veerman – Simons, Depay, Gakpo

  • Jamal Musialára igen büszkék a sváb fővárosban, így üdvözlik a főállomáson az érkező szurkolókat:

    A pénteki teljesítménye alapján meg is érdemli az elismerést a Bayern München játékosa, hiszen a válogatott egyik, ha nem a legjobbja volt Skócia ellen. Nem véletlen, hogy a 10-es mezt is megkapta az Eb-re. 

    Stuttgart Musiala szülővárosa.

  • Elkezdtek a stadion irányába vonulni a holland válogatott szimpatizánsai. A Lengyelország elleni találkozó 15 órakor kezdődik a HSV otthonában. 

  • A szombat esti Olaszország–Albánia-mérkőzés előtt az olasz világsztár, Alessandro del Piero – miközben az albánok a bemelegítés után szállingóztak vissza az öltözőbe – megpróbált átlibbenni az ARD kamerája előtt, ám Alexander Bommes műsorvezető lecsapott a legendára, és egyből nekiszegezte a kérdést:

    Nem akar bocsánatot kérni 2006-ért?

    2006-ban ugyanis az olasz válogatott del Piero góljával 2–0-ra növelte előnyét a dortmundi világbajnokságon a németekkel szemben az elődöntőben, majd később meg is nyerték a világversenyt. Del Piero, aki a Sky UK számára közvetíti az Eb-t a helyszínről, csak annyit tudott mondani, hogy

    dehogynem, nagyon sajnálom. Bocsi, srácok!

    – majd nevetve elhagyta a helyszínt.

  • Thomas Müller ugyan élvezi a csapat körüli hype-ot az Európa-bajnoki nyitány után, de emlékeztet arra, hogy a második meccs trükkös lehet. A müncheni játékos nem akarja elbízni magát – írta meg a Bild. A német labdarúgó-válogatott szerdai, Magyarország elleni második, Stuttgartban rendezendő mérkőzésére – este 18 órai kezdettel – előretekintve Müller így nyilatkozott:

    Három pontot szereztünk, és boldogok lehetünk. De aztán persze következik a magyarok elleni mérkőzés. A kudarcok gyorsabban jönnek, mint gondolnád. Szóval, persze, élveznünk kell ezt, de továbbra is a földön kell maradnunk

    – mondta a 34 éves játékos a csapat hercogenaurachi főhadiszállásán.

    Mire gondolt Müller?

    Például az első nemzetközi tornáján szerzett tapasztalataira a 2010-es világbajnokságon. Dél-Afrikában az Ausztrália elleni 4–0 után a Szerbia elleni 0–1-es zakó következett, a Ghána elleni utolsó csoportmeccsen pedig a továbbjutásért kellett küzdeni, mígnem Mesut Özil megszerezte a győztes gólt (1–0).

    Négy évvel később ugyanez a forgatókönyv ismétlődött meg: a Portugália elleni 4–0 után Brazíliában 2–2-es döntetlent játszottak Ghána ellen. A világbajnoki címhez vezető úton csak az USA elleni 1–0-s győzelemmel sikerült a kieséses szakaszba jutni. A gólszerző az esőben Recifében: Thomas Müller volt.

  • Jobb füvezni, mint alkoholt fogyasztani – eredetileg ezzel a mondással közölt írást az angol The Sun. 

    A gelsenkircheni rendőrkapitányság most azonban tiszta vizet öntött a pohárba: „A rendőrség gondoskodik a szurkolók biztonságáról a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt, és reagálni fog a rendbontóként viselkedő agresszív csoportokra, függetlenül a bódítószerektől.”

    A Sun korábban kiragadta a szövegkörnyezetből a helyi kapitányság szóvivőjének gondolatait, aki most elmondta, kifejezetten nem buzdítja a szurkolókat a füvezésre. 

    Mint ismert, Németországban a német állampolgárok számára szigorú feltételek mellett áprilistól engedélyezett a füvezés.

    Gelsenkirchenben 21 órakor Szerbia–Anglia-mérkőzést rendeznek meg az Eb-n.

  • Harry Kane csapatkapitány szerint Angliának „nagyszerű lehetősége” van arra, hogy a 2024-es Eb-n győzedelmeskedjen. Anglia vasárnap Szerbia ellen kezdi meg Európa-bajnoki szereplését, 21 órakor, a nap harmadik mérkőzésén. A C csoportban Dániával és Szlovéniával is játszanak később.

    Kane szerint Angliának, amely a legutóbbi Eb döntőjében büntetőkkel kapott ki Olaszországtól, „valószínűleg nem volt még” jobb lehetősége trófeát nyerni, mint az idei nyári németországi tornán.

    Mindannyian azt szeretnénk, hogy emlékezzenek ránk, hogy megnyertünk egy nagy tornát Angliával. Szóval tudjuk, hogy ezt tisztelni kell, büszkék lehetünk rá, és folyamatosan hajtani kell érte

    – mondta Kane a BBC Sportnak. Anglia a 2022-es világbajnokságon Franciaország ellen esett ki a negyeddöntőben, miután egy évvel korábban elveszítette az Eb-döntőt. Kane elmondta, hogy ezúttal a trófea felemelésénél kevesebb nem tekinthető elég jónak.

    Ha nem nyerünk, nagyon csalódottak leszünk

    – nyilatkozta. „Bármennyire is lehetünk szerencsétlenek, és kieshetünk büntetőkkel, nagyon szeretnénk nyerni, és elkezdeni győzni mint válogatott, mert már tettünk lépéseket e felé. Nehéz lesz, ezt tudjuk, de készen állunk a kihívásra” – tette hozzá.

    Ha Kane a várakozásoknak megfelelően kezd Szerbia ellen, akkor ez lesz a 23. nagy tornán való szereplése és a 12. mérkőzése Eb-n, és mindkettő új rekord lesz a háromoroszlánosoknál. A csapat – 63 góllal rekorder – góllövője lesz az első játékos, aki négy nagy tornán is csapatkapitánya lesz az angoloknak.

    Kane elmondta, hogy ilyen szinten játszani minden angol labdarúgó pályafutásának csúcsát jelenti. A Tottenham korábbi támadója, aki jelenleg a Bayern Münchenben játszik, azt is elmondta, hogy „rendkívül büszke” a hazájában elért rekordjára.

    Elsősorban ez nem könnyű Angliának, és még nehezebb bejutni a nagy tornákra. Hatalmas teljesítmény, mert szerintem ez következetességről, jó munkamorálról és profizmusról tanúskodik, hiszen nem mindig könnyű minden tornán ott lenni

    – zárta gondolatait.

  • Vasárnap délelőtt a hivatalos Instagram-oldalán jelentkezett Szoboszlai Dominik:

    Nem így akartuk kezdeni a tornát, de nem adjuk fel! 

    – írta a magyar válogatott csapatkapitánya.

    A Liverpool középpályása egyébként az idei Európa-bajnokság legfiatalabb csékája a maga 23 évével. 

  • Hiába került be Julian Nagelsmann Eb-keretébe a Bayern München húszéves középpályása, Aleksandar Pavlovic végül betegség miatt nem vesz részt az Európa-bajnokságon. 

    A fiatal labdarúgó azóta már jobban van, a bajor klub pedig vasárnap bejelentette, hogy 2029-ig meghosszabbította szerződését. 

    Sajnos a mandulagyulladásom miatt rövid időn belül meghiúsult az álmom, hogy játszhassak a hazai Európa-bajnokságon, ami elszomorít, de most nagyon örülök annak is, hogy 2029-ig meghosszabbítottam a szerződésemet az FC Bayernnel

    – fogalmazott a játékos.

  • A vasárnapi, Lengyelország elleni mérkőzésre mintegy 40 000 holland szurkolót várnak Hamburgba. A holland csapat első mérkőzése ezen az Európa-bajnokságon 15 órakor kezdődik a Volksparkstadionban. A stadionhoz vezető Oranje-menetelés 10:30-kor kezdődik. 15 000 jegyet adtak el a holland szurkolóknak a mérkőzésre. Ezen kívül egy szurkolói zónát is kialakítottak azok számára, akiknek nincs jegyük. Ott nagy képernyőkön követhetik a mérkőzést.

    Sok szurkoló már szombaton Hamburgba utazott. A Reeperbahnon, Hamburg piros lámpás negyedében ünnepeltek. A szurkolók számára kialakított területet váratlanul le kellett zárni, mert a szél kidöntötte a kerítéseket. A holland szurkolók többsége narancssárga színben pompázott, különösen népszerű volt az 1988-as Európa-kupa meze. Abban az évben a holland csapat megnyerte az Európa-bajnoki címet, szintén Németországban.

    A holland és lengyel szurkolók amúgy együtt buliztak a szombati napon, a rendőrök készenlétben álltak, de nem kellett beavatkozniuk. Az erős, 8-as erősségű orkán meglepte a szervezőket, és számos lelátót tönkretett, amelyeket szombat este újra kellett építeni. A Bild című német lap arról számolt be, hogy a vihar ellenére senki sem sérült meg. A tervek szerint vasárnap nyitják meg újra a helyszínt.

    A holland válogatott első szurkolói vasárnap reggel jelentkeztek a hamburgi szurkolói zónában. A tér kapui 8 óra 45 perc körül nyíltak meg, addigra már több száz szurkoló várakozott. A látogatókat átvizsgálják, mielőtt beengedik őket.

  • Viszonylag sok – kissé álmoskás – magyar szurkolóval lehetett találkozni a kölni vasútállomáson reggel. A jelek szerint sokan döntöttek úgy, hogy a svájciak elleni nyitómeccsünk után csak egy éjszakát alszanak Kölnben és környékén, majd utaznak is tovább. Akikkel beszélgettünk, csalódottak, de nem reményvesztettek, a többség továbbra is a Skócia elleni csoportzárót tartja a kulcsmeccsnek, ahol ha nyerünk, főleg úgy, hogy legalább ne legyen negatív az összesített gólkülönbségünk, tovább is juthatunk a csoportból.

    A németek szerdai legyőzésére kevés esélyt látnak, de bíznak a meglepetésben, hátha Florian Wirtzék kicsit elkényelmesednek Skócia 5–1-es kiütése után, esetleg a szombati teljesítményünk láttán alábecsülnek majd minket. Egy döntetlenre pedig az elmúlt két év alapján bármikor jók lehetünk... Legyen igazuk! 

  • Az angol válogatott edzője, Gareth Southgate higgadtan áll a Szerbia elleni, nagy kockázatúnak tartott meccshez, amely az Európa-bajnokság kezdetét jelenti az angol nemzeti tizenegy számára.

    Elvárom, hogy mindenki élvezze a futballt! Nagy szerencse, hogy részt vehetek ezeken a versenyeken. Ezek hatalmas futballfesztiválok. Biztos vagyok benne, hogy mindenki azért jött ide, hogy ezt tegye. Egész Európa összejöhet és ünnepelhet

    – mondta Southgate szombaton.

    Dragan Sztojkovics, a szerbek edzője hasonlóan látja. „Nem látok kockázatot” – mondta.

  • A Svájc elleni mérkőzés 79. percében lépett pályára Ádám Martin. A magyar támadó robusztus alkata meghódította az internetet, a több mint egymillió követővel rendelkező Footy Humor X-oldal is posztolt róla: 

  • Összeszedtük a kontinenstorna legfontosabb szombati eseményeit, íme:

    • Marco Rossi csapatának a helyszínen szurkolók Köln utcáin vonultak a Svájc elleni mérkőzés előtt.
    • A magyar válogatott 3–1-es vereséggel nyitotta a kontinensviadalt, így az A csoport harmadik helyén áll egy fordulót követően.
    • Spanyolország három (első félidőben megszerzett) góllal csúfosan megverte a Luka Modricot is soraiban tudó horvát nemzeti csapatot.
    • A nap zárómérkőzésén az olaszok 2–1-re megverték Albániát.

    A teljes szombati hírfolyamunkat ide kattintva olvashatja vissza!

  • Újfent oszlik a németországi csapat. Borbély László kolléga egy – Kölnből nézve aprócska – gelsenkircheni kerülővel (Anglia és Szerbia kezdi meg ott egymás ellen az Eb-szereplését) a dél-bajorországi Weiler felé veszi az irányt, ahol a magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborozik a torna alatt. Mi pedig Papajcsik Péter fotóssal átvonatozunk Stuttgartba, ahol a június 19-ei, Németország elleni csoportmeccsünket rendezik majd.

    A svábok fővárosában ma este is lesz egy meccs: Christian Eriksen három évvel azután, hogy az előző Európa-bajnokságon játék közben megállt a szíve, ismét kontinensviadalon léphet pályára: Dánia ellenfele Szlovénia lesz a C csoportban. Erről a találkozóról is helyszíni beszámolóval jelentkezünk, illetve terveink szerint készül egy újabb rész a vlogból is, az Eb egy-két, németek által bevezetett újításáról – forgatni biztosan forgatunk hozzá.  

  • Újabb három mérkőzést rendeznek vasárnap a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon: 

    • 15 órakor a Lengyelország–Hollandia-,
    • 18 órakor Szlovénia–Dánia-,
    • 21 órakor pedig a Szerbia–Anglia-találkozót. 

    Tartsanak velünk ma is!