Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Veszprémbe jött Vranjes lehetséges utódja

2018.10.09. 09:38 Módosítva: 2018-10-09 09:42:02

Hétfőn Veszprémbe érkezett a jelenleg az egyiptomi kéziválogatottnál tevékenykedő David Davis, akiről Vranjes menesztése óta az a hír járja, hogy ő lehet a Telekom Veszprém új edzője – írta közleményében az SzPress Sporthírszolgálat.

Davis abban a hotelben szállt meg, ahol a klub a vendégcsapatokat, a játékvezetőket és a kézilabda neves személyiségeit szokta elhelyezni, kedden pedig állítólag már el is utazik Magyarországról.

Ljubomir Vranjest október elsején menesztették a Veszprém edzői posztjáról a Vardar Szkopje elleni BL-vereséget követően. Helyét ideiglenesen Gulyás István és Carlos Pérez vették át, akik győzelemmel mutatkoztak be, a csapat a Meskov Bresztet verte meg a hétvégén.

A Veszprémnél egyébként hétfőn jelentették be, hogy új szabályt hoznak, melynek értelmében ezentúl mindig magyar és a Telekom Veszprém kézilabdacsapatához kötődő szakember lesz a másodedző.

Vranjes a válogatottól is kirúgták, ott a Veszprémnél korábban dolgozó Xavi Sabaté érkezésének van a legnagyobb esélye.