Egy műanyag zsákban találhatták meg az eltűnt kézilabdázónő holttestét

2024.07.23. 07:26
A startitup.sk információja szerint egy műanyag zsákba tekerték az eltűnt kézilabdázónő, Simsik Cynthia holttestét. A szlovák portál szerint a DVSC korábbi játékosa már legalább öt napja halott volt, amikor a rendőrök rátaláltak.

A 31 éves korában elhunyt Simsik a Szent István SE, DVSC, Hajdúnánás, Dorog, Szombathelyi Haladás, Csurgó és a Komárom színeiben 371 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1730 gólt dobott.

A trnavak.sk pénteken adta hírül, hogy a dunaszerdahelyi rendőrség bejelentése szerint nyomozást indítottak az egy nappal korábban eltűnt kézilabdázó ügyében.

Hétfő délelőtt pedig arról számolt be a portál, hogy a keresés szomorú véget ért, az 1992. november 6-án született dunaszerdahelyi nőt túl későn, életjelek nélkül találták meg.

A Bors úgy értesült, hogy családi problémák miatt Cynthia az utóbbi időben a szlovákiai Nagymegyeren élt második férjével és két gyermekével. A fiatal édesanya vélhetően gyilkosság áldozata lett, teszi hozzá a bulvárlap.

A Startitup elérte Cynthia édesapját, aki elmondta, egy hibátlanul megírt üzenetben a lánya azt írta, el akarja dobni magától az életét. A férfi azonban azonnal arra gyanakodott, hogy valaki más fogalmazta meg a levelet.

Azonnal felkereste lánya lakcímét, ott viszont csak Cynthia párját találta akkor, akivel együtt indultak megkeresni a nőt. Később a polgárőrség is csatlakozott hozzájuk.

Cynthia holttestét végül öt nappal később találta meg a rendőrség abban a nagymegyeri házban, ahol édesapja először kereste. A nő holttestét egy műanyag zsákba tekerték, állította a Startitup forrása, írja a Magyar Nemzet.

Cynthia párja a rendőrségnek azt állította, hogy a nő felakasztotta magát, amikor pedig ő ezt észrevette, megijedt, ezért a holttestet egy műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő homokozó alá rejtette, ahonnan később visszavitte a házba, mesélte a gyászoló édesapa.