Előkerült a LeBron James-alázás videója

2009.07.23. 13:58
Egy Nike által szponzorált edzőtáborban két hete egy főiskolai játékos, Jordan Crawford átzsákolta LeBron Jamest, a felvételeket a sportszergyártó elkobozta, most kerültek nyilvánosságra. Reklámfogásnak nem rossz, napokig mindenki az esetről beszélt, pedig igazából semmi különös nem történt.

Két héttel az eset után nyilvánosságra kerültek a LeBron James átzsákolásáról készített videók. A sztárt egy főiskolás játékos verte meg csúnyán egy Nike által szponzorált edzőtáborban, az eset után James kérésére a sportszergyártó képviselői körbejártak a teremben, és mindenkitől elvették az átzsákolásról készült felvételeket.

Nem lehet tudni, hogy a Nike reklámfogásnak szánta-e az esetet, de napokig mindenki Jordan Crawford hőstettéről beszélt, megemlítve, a sportszergyártó annyira vigyáz védence hírnevére, hogy az összes megosztóról eltűntették a felvételeket.

Ha nem reklámnak szánták, butaság volt ennyit várni az eset nyilvánosságra hozással, semmi különös nem történik. James kicsit elbambul, a sztárokkal való játék lehetőségétől feldobott játékos (aki egyébként korábban nyert már zsákolóversenyeket is) pedig kihasználja a lehetőséget, és túlugorja a clevelandi megasztárt.

Crawford először maga sem tulajdonított különösebb jelentőséget a dolognak, bár azt egyből az edzés után elmondta, különleges érzés volt átzsákolni LeBron Jamest. A fiatal később azt mondta, lesz mivel dicsekednie főiskolai csapatában.