A New York-i kosár- és jégkorongcsapat tulajdonosa is elkapta a koronavírust

2020.03.30. 15:46

James Dolan, az NBA-ben szereplő New York Knicks kosárcsapat és az NHL-ben szereplő New York Rangers jégkorongcsapat 64 éves tulajdonosa is elkapta a koronavírus-fertőzést, írja a CNN.

A Knicks Twitter-csatornája azt írja, hogy a tulajdonos önkéntes karanténba vonult, és csak enyhe tünetei vannak, ami nem akadályozza abban, hogy továbbra is ő felügyelje csapatainak üzleti tevékenységét.

A koronavírus-járvány a nagy észak-amerikai bajnokságok közül az NBA és az NHL idei szezonját is félbeszakította, míg a baseball-liga, az MLB 2020-as idénye el sem kezdődött márciusban. Azt egyelőre nem tudni, hogy az ősszel kezdődő amerikaifutball-szezonra milyen hatással lehet a járvány. Az NBA-sztárok közül korábban a Brooklyn Nets játékosa, Kevin Durant is elkapta már a betegséget.

Az USA-ban New York államban a legsúlyosabb a helyzet, csak ott már ezren vesztették életüket a koronavírus miatt. A betegek ellátására a város híres közparkjában, a Central Parkban egy 68 ágyas szükségkórházat is felállítottak.

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!