Kivégezte tévéjét a Vardar kézisének férje a Győr elleni BL-döntő alatt

2018.05.15. 14:13

Túl izgalmas volt a BL-döntő a Vardarban játszó Penezic férjének.

A női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő drámai fordulatai nehezen feledhetőek. A rendes játékidő krimibe illő végjátékkal zárult, a macedón csapat az utolsó 9 másodpercben a győzelemért támadhatott, de rontott, majd a hosszabbítás utolsó pillanataiban a volt győri Lekic jutott ziccerhez, amivel kiegyenlíthetett volna a Vardar. 

Csakhogy a győri kapuban álló Kiss Éva másként gondolta. A hosszabbítás második félidejére becserélt kapus káprázatos bravúrral hárította a lövést, a kipattanó a győriekhez került, ennyi, vége.

Kiderült, nemcsak a meccsnek lett vége Kiss védésével, a bravúros mozdulat Andrea Peneciz férjének tévéjét is kivégezte.

Az idén még a Vardarban játszó, jövőre már a híres siófoki projektet erősítő horvát átlövő férje – a macedón Ranova futballcsapatának kapusa – talán a távirányítót vágta dühében a képernyőbe, de rettenetesen elbánt a készülékkel. A korábban a Videotonnál is megforduló Matija Kobetic az Instagramra feltett képhez fűzött kommentjében azzal viccelt, hogy a nemzetközi kéziszövetség (IHF), küldhetne egy új tévét.

Az Instagram Storyként megosztott fotót többek közt a svéd Handbollskanale is átvette.