Szepesit fenyegetik a szexkönyv miatt

2013.05.13. 10:27

A huszonhat éves Szepesi Nikolett elkészült életrajzi könyvével, az Én, a szexmániás című írás hamarosan megjelenik. A külföldi sportolók már felvállalták, hogy az olimpia egy része a szexről szól, most először magyarokról is kiderül ugyanez.

Szepesi borít, ír kínzásról, pofonokról, zaklatásról, molesztálásról, részletezi, hány sztársportolóval – úszóval, vízilabdással, kajakossal, futballistával, vívóval – volt viszonya profikarrierje alatt, írja a Blikk.

A korábbi Eb-bronzérmest, aki 2007-ben az év úszónője volt,  már a könyv megjelenése előtt megkereste és megfenyegette egy felháborodott sportoló.

„Szombaton felhívott egy pasi, aki úgy gondolja, róla szól az egyik történet – mondta Szepesi, aki nem árulja el, ki kereste telefonon. – Okoskodott, követelőzött, sőt még a feleségének is átadta a telefont. Röhejes az egész, én egyből jeleztem, nem értem, miért vette magára azokat a mondatokat, ő viszont – úgy, hogy mellette ült a neje – nem tágított, perrel fenyegetett, mert meggyőződése, hogy róla írtam ezeket a sorokat. A fejemhez vágta, hogy ideje lenne felnőnöm és követelte, hogy húzzam ki az ominózus részt. Azt feleltem neki, hogy majd én eldöntöm, mit csinálok. Erre azt válaszolta: márpedig jobban teszem, ha megfogadom a tanácsát, különben nagy balhé lesz. Azóta is hívott párszor, de többet már nem vettem fel neki a telefont. Az elmúlt hetekben kaptam hideget-meleget, de hiába, pontosan tudom, mit csinálok. Ha kell, meg tudom védeni magam – akár a bíróságon is."

A kézirat már a nyomdában van, azon már nem fognak változtatni.