Zelma, Rajmund
-4 °C
-1 °C

Nem Bodrogi Viktor lesz Shane Tusup utódja

2018.06.03. 12:40

Nem úgy néz ki, hogy Hosszú Katinka Bodrogi Viktort választaná edzőjének. A szakember szerint Hosszú nem tűnt magabiztosnak, amikor felkereste, és nem is kérdezte meg, hogy elvállalná-e a munkát.

Nekem úgy tűnt, hogy nem akarja elhamarkodni a döntését, valójában abban sem biztos, hogy külföldi vagy magyar edző felkérése tarthatja életben a jövővel kapcsolatos terveit, és itthon vagy máshol akar edzeni. Régi barátok vagyunk, talán ezért is avatott be az elképzeléseibe, az a konkrét kérdés viszont nem hangzott el, hogy vállalnám-e a munkát vele.

– idézi Bodrogit az SzPressz.

A szakember a mai napig nem tudja, hogy láthatott napvilágot kettőjük találkozójának ténye és ki kezdte el terjeszteni a szóbeszédet. Egy biztos, hogy egyelőre szerződés köti a százhalombattai klubjához, minden más csak spekuláció.

A kávéházi találkozó után egyébként újra már nem találkoztak, Bodrogi telefonon többször is kereste Katinkát, de nem érte el, és visszahívást sem kapott.

Volt egy érdekes beszélgetésünk, most úgy tűnik, hogy nem lesz folytatása. Számomra megtiszteltetés, hogy Katinka megosztotta velem a gondolatait, és néhány témában kíváncsi volt a véleményemre. Bárkire is bízza a sportolói pályafutásának kormányzását, meg vagyok győződve arról, hogy még mindig hatalmas értéket kap a kezébe. Egy olyan versenyzőt, akiben simán benne van még két jó esztendő, így egy újabb sikeres olimpia is, 2020-ban Tokióban.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!