Ödön
1 °C
11 °C

Újraindította a válópert Hosszú Katinka

2018.06.22. 13:35

Sajtóértesülések szerint Hosszú Katinka kérelmezte korábban felfüggesztett válóperének folytatását a bíróságon.

A Blikk a háromszoros olimpiai bajnok úszó egyik hozzátartozójára hivatkozva arról számolt be, hogy Hosszú Katinka ügyvédje már be is adta azokat az iratokat a bíróságon, amik a per újraindításához szükségesek.

Hosszú 2018 februárjában adta be a válókeresetet Shane Tusuppal kötött házassága felbontására, ám a pár nem sokkal később nyilvánosan kibékült és bejelentette, megpróbálják rendezni kettejük kapcsolatát. Ez azonban nem sikerült, a próbálkozások végére Tusup mocskolódásokkal tűzdelt bejelentése tett pontot.

Az edző egy nyilvános Facebook-bejegyzésben tudatta a nyilvánossággal, hogy végérvényesen eldőlt, sem a magánéletben, sem az uszodában nem alkotnak többé egy párt Hosszúval, akit azzal vádolt, hogy csak érdekből volt vele, illetve megcsalta egy úszótársával.

A válás mindenesetre nem ígérkezik egyszerűnek, a pár vagyona a milliárdos nagyságrendet is elérheti, és a közös céghálózat felosztása is jelentősen bonyolítja a helyzetet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?