Másodszor is visszahívják a Note 7-et?

GettyImages-585272924
2016.10.07. 16:07

Előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy Note 7 visszahívási ügye még messze nem ért véget, mert felmerült a gyanú, hogy az elvileg biztonságos cserekészülékek is felgyulladhatnak. A legutóbbi esetről, amikor egy repülőgépen felszállás gyulladt ki egy Note 7, még nem lehet biztosan tudni, hogy milyen verzió volt, de a BGR mobilos szaklap szerint Kínában is előfordult néhány túlhevüléses eset. 

Az sem elképzelhetetlen, hogy másodszor is vissza kell hívni a készüléket.

 

A Forbes azt is felvetette, hogy akár a Note 7 kivonása a piacról is szóba jöhet, részben azért, mert ezzel az egész üggyel rengeteg bizamat vesztett a Samsung, és ez főként a Note márkanévhez köthető. Ez nagyon sajnálatos lenne, mert egyébként elég jó okostelefonról van szó, amely a tesztünk szerint magasabb szintre emelte a tollal való használatot. 

Közben az is kiderült a Bloomberg által, hogy mi okozta a Note 7 túlhevülését. Az eredeti akkumulátorok kicsit nagyobbak voltak a nekik szánt rekesznél, és a gyártás során előfordult, hogy az alkatrészek becsípődtek, rövidzárlatot okoztak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla