Mit kapni egymilliárdért Budapest belső kerületeiben? Eladó luxuslakások és -házak

2011.01.27. 11:40

 

Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert Kaszinóról ne is beszéljünk).

Az ingatlanmagazin.com ma megjelent cikkében azt nézik meg, mi újság most Budapest belsőbb kerületeiben, mit tehet az, akinek van egymilliárd, sürgősen elverni való forintja. Lássuk az egyik lakást a VI. kerületből.

 

A legkülönlegesebb, egymilliárd forintot kóstáló lakás igazán előkelő helyen van: a VI. kerületben, a Dalszínház utcában. Az Operára, a Bazilikára és a Citadellára panorámás ingatan vevőjének – feltéve, hogy alkudni nem tud – igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen a tíz számjegyű összeget még cirka 170 millió forinttal is meg kell fejelnie. Amiből nem mellesleg egy újabb – bár a meghirdetettnél azért jóval szerényebb – luxuslakás is kitelne. A Dalszínház utcai ingatlan nyomába persze nem érhet akármi, hiszen olyan kétszintes, új építésű luxusingatlanról van szó, amelynek alapterülete 400 négyzetméter – hozzá pedig egy 260 négyzetméteres tetőterasz is tartozik, ami azért ritkaságszámba megy a belvárosi terepen.

 

További ingatlanok az eredeti cikkben.