A plakáttal nyertünk a szakácsolimpián
Molnár Gábor séfnek álomszerűen sikerült a verseny, végül tizenharmadik helyezést ért el.
Molnár Gábor séfnek álomszerűen sikerült a verseny, végül tizenharmadik helyezést ért el.
A Bocuse d'Or nemzetközi versenyt az Indexen is követhetik.
A 226 milliós támogatás ellenére a kutya sem volt kíváncsi a Hold utcai piacra. A Belváros újat gondolt, jönnek Bíró Lajosék: őstermelők helyett elegáns éttermek lesznek a tanyatámogatásból fejlesztett csarnokban.
Ezek az ország legnépszerűbb ételei, receptjei. A NoSalty, a Mindmegette és a Google trends szerint édességen és pizzán élünk. A húsos ételek közül szinte csak csirkét készítünk otthon.
Túl zsíros és magyaros Lévai Anikó receptje, Feri valami könnyedebbre vágyik. Ősszel gyesre megy.
Dumas sokat főzött, imádta a tevetejet, a zebrahúst és az énekesmadarak nyelvét is.
A MENÜ egy valóban egyedülálló, Budapestet bemutató, közösségi receptgyűjtemény és leskelődés mások életében.
Kiosztották az idei Gault&Millau díjakat, a legjobb éttermek mellett méltatták a hamburgert, a tokaji borokat, és a kecskehúst is.
Kínában az egyik gyanútlan vendéget már be is börtönözték morfin- és kodeinhasználat miatt.
Már nekünk is van séfversenyünk: az ország legjobb és legismertebb konyhafőnökeit terelte össze a Világevő. Csak néztünk és tanultunk.
Kilencvenéves a világ leghíresebb salátátja, amit mindenhol ismernek, és mégsem tudja senki, pontosan mi kell bele. Cézársaláta 90.
Tudja, mi az a bagel? Ha nem, ne essen kétségbe, tőlünk megtudja. És azt is, hogy végre Budapesten is ehet ilyet.
Végigettük az országot a Gourmet Fesztiválon. Nézze meg, milyen egy igazi mangalicakolbász vagy hogy mi lehet az új pho leves! Nem olcsó bejutni, de ami benn vár, az a tömény gyönyör.
Folytatódik az ázsiai konyha térnyerése, egyszerűsödnek az éttermek, jön az osztrák bor és a gőzgombóc. Gasztronómiai trendjelentés.
Vagy legalábbis gyümölcsízű zselés gyöngyöket.
Divat lett a vendéglátás, menő dolog szakácsnak lenni. Az Index kérésére, most először ült egy asztalnál a három magyar Michelin-csillagos étterem séfje.
2016-ban Budapest rendezheti a Bocuse d’Or európai döntőjét. Az, hogy mi rendezhetjük a világ legismertebb szakácsversenyét, a gasztronómiában olyan, mintha a fociban mi kapnánk az EB rendezési jogát.
Francia, és mindenki szerint nagyszerűen főz. Például kék homárt és hasonlóan egyszerű dolgokat.
Éttermek villamosokon, erdőkben, kihalt gyárépületekben. A pop-up éttermek divatja hozzánk is eljutott. Vállalkozó szelleműek előre!