Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színész sem a Maffiózókat, sem a Breaking Badet nem látta.

    A Harry Potter-filmek sztárja a varázslóvilágot maga mögött hagyva igyekezett formabontóbb szerepeket vállalni, melyektől a színészi kihíváson túl azt is remélte, hogy így sikerül levetnie a gyerekszínészi skatulyát. Bár vélhetően azt teljes mértékben sosem várhatja el rajongóitól, hogy elfelejtsék az ikonikus szerepében nyújtott alakítását, mégis igyekszik rengeteg műfajban kipróbálni magát. Egy ideje már azt is lehet tudni, hogy nagy kedvence az animációs műfaj, amit igen nagyra tart. Mostani interjújából pedig kiderült, hogy az utóbbi évek népszerű élőszereplős szériái teljesen kimaradtak az életéből, mert rajzfilmsorozatokat nézett helyettük.

    Őszinte leszek, rajzfilmeket és valóságshow-kat nézek leginkább. Nem láttam a Breaking Badet. Soha nem néztem meg a Maffiózókat vagy a Drótot. Az összes ilyen kemény, óra hosszúságú dolgok nem mennek... Azt hiszem, ez részben abból fakad, hogy A Simpson családon nőttem fel, mint sokan mások az én generációmból

    – mesélte a CBR-nak Radcliffe, akinek hangja az említett szériában többször is felcsendült már vendégszereplőként. De arról is beszélt, hogy a springfieldi lakosú fiktív família már egészen fiatalon nagy hatást gyakorolt rá.

    Korábban már töredelmesen bevallotta, hogy brit színészként a legtöbb kulturális referenciáját az Egyesült Államokról a szériából vette: „Van egy csomó furcsa tény, meg az általános műveltségemtől kezdve a humorérzékemig dolgok, amiket valamilyen szinten A Simspon család alakított ki.”

    A 34 éves színész egyébként a Rick és Mortyban, illetve a BoJack Horsemanben is vállalt epizódszerepeket, utóbbit az egyik legjobb tévésorozatnak tartja, ami valaha készült. Véleménye szerint az animációs műfaj sokkal több dolgot elbír, és olyan poénokat tudnak benne elsütni, amik egy élőszereplős változatban már kivernék a biztosítékot egyeseknél.

    Szerintem BoJack Horseman  kib*szottul lehangoló és szomorú lenne, ha nem egy beszélő lóról szólna. Vagy egy klasszikus példa, amikor Homer fojtogatja Bartot A Simpson családban. Egy élőszereplős sorozatban ez simán egy szörnyű gyermekbántalmazás, semmi vicces nincs benne, viszont A Simpson családban ez egy visszatérő poén, és vicces attól, amilyen fejet vág Bart

    idézi az IGN a színészt, aki logikusnak tartja, hogy az a generáció, amely a Simpson családon nőtt fel, idősebb korukban is felnőtteknek szóló animációs filmeket szeretnének nézni.

  • Közös fotóval jelentkezett be a házaspár.

    Az Operett Színházból jelentkezett be követőihez Vastagné Domján Evelin, aki, mit kiderült, most járt életében először színházban. Erről a férjével közösen készített szelfije alatt írt a Nyerő Páros korábbi versenyzője.

    „Ciki vagy nem, de én még nem voltam színházban. Talán amikor óvodás voltam, akkor elmentünk közösen, de arra egyáltalán nem emlékszem, hogy mit néztünk meg. 

    Nagyon érdekes, hogy ahogy az ember idősebbé válik, egyre jobban érdeklik olyan dolgok amik korábban meg sem fordultak a fejében.

     Velem is ez történt. Így hát megnéztük ezt a fantasztikus színdarabot, ami egyszerűen csodálatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy ilyen gyönyörű estének” – fogalmazott bejegyzésében Vastag Csaba felesége, hozzátéve: a Monte Cristo grófja című darabot látták párjával, ami mindkettőjüknek nagyon tetszett. Sorait olvasva nem lenne meglepő, ha Vastagékat legközelebb is  valamelyik színház nézőterén szúrnák ki rajongóik.

  • Rácz Béla, azaz Young G az RTL Reggeli című műsorában indította a csütörtököt a feleségével, Rácz-Mészáros Norinával valamint közös kislányukkal, Rebeka Ninával. A stúdióba a kiskutyájuk is velük tartott, aki két hete csatlakozott családjukhoz. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa a fajtiszta eb, Snacky kapcsán elmondta: miért és hogyan esett rá a választásuk, de azt is kifejtette, miért nem tartja minden esetben jó ötletnek menhelyről befogadott kutyákat.

    A rappert és nejét sokan kritizálták, amiért fajtiszta ebet akartak, de a menhelyen élő négylábúakkal kapcsolatban volt némi fenntartásuk.

    Én megmondom őszintén, nem tudom, hogy ki ajánlja, lehet, hogy sokan így vannak vele – én baromira nem ajánlom azt, hogy menhelyről hozzál el kutyát egy kisgyereknek. Ha nekünk kettőnknek lett volna, nem is lett volna kérdés, nyilván onnan hozzuk. Féltettem volna Rebekát, még csak 3 éves, hogy olyan kutyát, ami erőszak által került oda... sokkal több odafigyelést igényel. Nekünk ez így egyszerűbb volt. Van egy nehézségi faktor a kicsivel és a naggyal is, nem akartunk még egyet, bár ő se könnyű eset, de sokkal egyszerűbb, mintha menhelyről hoztuk volna

    – magyarázta a kétgyermekes édesapa.

  • Le sem tagadhatná híres édesapját Jude Law legidősebb fia, Rafferty. A zenészi szakmába is belekóstoló, modellként dolgozó férfi most épp annyi idős, 27 éves, mint amikor édesapja egyik leghíresebb karakterét, A tehetséges Mr. Ripley Dickie Greenleafjét keltette életre a filmvásznon, ez a tény pedig magát a színészt is igen csak meglepte.

    Visszanézve arra a filmre furcsa belegondolni, hogy 25 éve volt. A legidősebb fiam, Raff 27 éves, én sem voltam sokkal idősebb... sőt, pont ennyi idős voltam akkor 

    – magyarázta Law a People magazinnak, akik egymás mellé is tették a fotóikat. Tény és való, az apa-fia páros megtévesztésig hasonlít egymásra, így nem is lenne kérdés, ki játszhatná egy esetleges előzményfilmben karakterét – pláne, hogy Raff színészként is bontogatja már szárnyait.

    „Nagyon jó! Imádtam A levegő uraiban” – dicsérte gyermeke legfrissebb alakítását a brit filmsztár.