Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Gálvölgyi János a Nők Lapjának adott interjújában többek között arról is mesélt, miért nem veszi olyan komolyan a népszerűséget. A 76 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész arra már korábban utalt, hogy a hétköznapi életben nem olyan, mint amilyennek sokan gondolják: saját bevallása szerint nem az az első gondolata reggel, hogy „ő a Gálvölgyi”. A parodizálás neki csak egy szerep, azt követően pedig, hogy lesétál a színpadról, civilként folytatja a napját.

    Az egyik orvos is, tavaly, nem mondok nevet, lelkesen biztatott, hogy: »Ez az, művész úr, csak így tovább, ilyen derűsen, tréfásan, ahogy eddig!« De doktor úr – válaszoltam –, én egyáltalán nem ilyen vagyok. Mondja, ha maga hazamegy, még valakit megműt? Egyetlen színészt ismertem, Márkus Lacit, aki az ébredés pillanatától kezdve Márkus László volt. De én nem úgy szoktam felkelni, hogy én vagyok a Gálvölgyi

    – mesélte a színművész, majd arról tett említést, hogy nemrég összekeverték az Irigy Hónaljmirigy egyik tagjával.

    Múltkor égszakadás, földindulás volt nálunk, ki kellett hívni a szerelőket, mert valami elromlott, eldugult, mit tudom én. Az egyik szaki meglát, majd azt kiáltja: »Né, az izé az Irigy Hónaljmirigyből!« Ennyit a népszerűségről. Nem kell ezt olyan komolyan venni

    – szögezte le Gálvölgyi a lapnak, amit a Blikk szemlézett.

  • Húszkilós fogyása sokat segített abban, hogy két válás után újra ki merje tárni a szívét.

    Két kudarcba fulladt házasság után Erdélyi Mónika nem vesztette el a férfiakba vetett hitét, sőt: hosszú idő után most érzi újra először, hogy készen állna arra, hogy megállapodjon valaki mellett. Először Viki, majd Molly lányának édesapjától is elvált.

    A Mónika show egykori műsorvezetőnője a 20 kilós fogyása miatt újra dúskál az önbizalomban.

    „Én egy nagyon határozott nő vagyok. Egyedül is megállok a lábamon. De ha valaki szeret, ha valaki jó hozzám, a csillagokat is lehozom neki. Kiválóan főzök, sütök, na jó, takarítani nem annyira szeretek, de azt is megcsinálom. Tyúkanyó vagyok.

    Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek. Korábban nem, de most, hogy már nagyok a lányaim, lassan elindulnak a saját útjukon, nyitott vagyok egy új szerelemre.

    Nem vagyok egy spirituális beállítottságú, de hiszek benne, hogy az, amit kifelé sugárzunk, megérzik az emberek, például a férfiak. Megérzik, hogy nyitott a szívem. Egyébként ebben a fogyásom is nagyon sokat segített. Az a jó pár pluszkiló, ami rajtam volt, még ha nem is vettem észre, de megcsonkította az önbizalmamat” – magyarázta a Best magazinnak a tévés, aki úgy véli, a kudarcainak, az átélt fájdalmaknak köszönheti, hogy megerősödött.

    Külön kitért arra is: nem igaz, hogy érdligeti házát elárvereznék.

    Miután különváltak útjaink Molly édesapjával, egyezkedésről volt szó köztünk. Az érdligeti háznak, amiben most is lakunk, nagy része az első perctől kezdve az enyém. Kifizettem a lányom édesapjának a részét, ő elköltözött tőlünk. Szokványos történet szerintem egy válás után

    idézte a 24.hu Erdélyit, aki hangsúlyozta, nincsenek megélhetési gondjaik. 

    „Már televíziós koromban is voltak különféle vállalkozásaim, befektetéseim, így hódolhatunk Mollyval közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Idén már voltunk Párizsban, Ausztriában, egy tengeri hajóúton, és még nincs vége az évnek. Szóval panaszra nincs okom, szép ez a világ, és annyi lehetőség rejlik benne, hogy amit csak tudok, szeretnék mindent kihasználni.”

  • Már most imádja a picit.

    Igazi örömhírről számolt be a közösségi oldalán David Hasselhoff: nagypapa lett. A 72 éves színészt a nagyobbik lánya, a 34 éves Taylor ajándékozta meg egy lányunokával.

    Már a pici nevét is tudni: a csöppségnek a London Hasselhoff Fiore nevet adták.

    Íme egy síró nagypapa. Tökéletes kislány, wow! Áldottnak érzem magam

    – fűzte a fotóhoz a Knight Rider és Baywatch című sorozatok sztárja, akinek jól láthatóan könnybe lábadt a szeme, amikor először karjaiba vehette unokáját.

    Taylor-Ann Hasselhoff idén márciusban, már áldott állapotban ment feleségül szerelméhez, Madison Fioréhoz.

  • Az énekesnő kislánya, Bibi rajong az olimpiai bajnok úszóért, ezért lett üzenetközvetítő kettejük között.

    Hétfőn a Puskás Aréna szoborkertjében ünnepélyes keretek között várták a párizsi ötkarikás játékokról hazaérkező magyar olimpiai csapatot, ahol Miklósa Erika is tiszteletét tette. A The Voice egykori coacha a közösségi oldalán ennek kapcsán elmesélte, hogy néhány szóra elcsípte a kétszeres olimpiai, háromszoros világ-, nyolcszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok úszót, Milák Kristófot, akinek 9 éves lánya, Bíborka nagy rajongója. Az énekesnő örökbe fogadott kislánya, Bibi becézi is az úszót.

    Üzenetközvetítő lettem. Boldogan vállaltam ezt a szerepet. Bibi azt üzente Milák Kristófnak, hogy »Kristófkám, gratulálok!«. Az olimpiai bajnok egy nagy mosollyal visszaüzent a kislányomnak: »Bibikém, köszönöm!«

    – mesélte követőinek az opera-énekesnő, majd azzal folytatta, hogy gratulált minden olimpiai sportolónak.

    „Gratulálok minden olimpiai sportolónknak, minden segítőnek, az edzőknek, a felkészítőknek, a szülőknek, a lelki támogatóknak; lenyűgöző teljesítmények születtek. És óriási közösségi élményt adtak nekünk az olimpikonjaink. Tudom, hogy milliók nézték Magyarországon is a párizsi olimpiát, és tudom, hogy adott pillanatokban milliók kapcsolódtak össze ugyanazt üvöltve a képernyők előtt: »Meeeeeeeeeegvan. A miééééénk. Széééééép volt! Hajráááá, magyarok!« Igen. Tényleg szép volt. Köszönjük.”