Vendel
7 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lassan úgy érezheti magát az újságíró Kósa Lajos sajtótájékoztatóin, mintha az egyetemen ülne és hallgatná a tanár előadását. A Fidesz frakcióvezetője már szinte rendszeresen ad szakmai útmutatást az újságíróknak és tévéseknek, a sajtótájékoztatókat megszakítva.

  Tegnap az alkotmánymódosítás volt napirenden, de volt egy riporter aki szerette volna más témában is megkérdezni Kósát. Ez természetesen nem tetszett neki és szóvá is tette a sajtónak.

 • Elég sok járművet küldtek már a Marsra az elmúlt években, a legtöbb egymástól viszonylag távol eső területeken szállt le. Ezeket a helyeket mutatja az ábra is. A Schiaparellinek az Opportunity közelében kellett volna leszállnia, utóbbi videóra is vette volna a leszállást, ha sikerült. De még nem tudni, sikerült-e.

  1gqxqrpd38sx.gif
 • Még egy augusztusi eset miatt keres a rendőrség egy férfit, akinek Joker-tetoválás van a bal vádliján, az egyik alkarjára pedig egy színes ábra van tetoválva.

  kep

  A Police.hu azt írja, hogy "a férfi 2016. augusztus 15-én 19 óra 45 perc körül Budapest X., Élessarok villamosmegállónál egy járókelőtől pénzt kért. A sértett a követelésnek nem tett eleget, ezért megfenyegette. A férfi ezután a sértettet arra kényszerítette, hogy élelmiszert vásároljon neki, majd miután megkapta az árut, elszaladt."

  A tetoválásokon kívül a  következőket lehet róla tudni:

  • 25-32 év körüli,
  • 170-175 centiméter magas,
  • vékony testalkatú,
  • haja rövid, körbe nyírt, zselézett.
 • Németh Balázs, a köztévé híradós műsorvezetője ma is nagyot ment az MTV-n. Németh volt az, aki két éve azzal került előtérbe, hogy a közmédia Híradójában más médiumokat kezdett kritizálni, mert azok szerinte elhallgatják a kormány sikereit.

  Most élő adásban a robbantás gyanúsítottjáról tudósító kollégáját kezdte el dicsérni: Németh elmondta az élőben bejelentkező riporternek, hogy bár sok netes portálon össze-vissza írtak mindent, de a ő végig nagyon pontosan jelentkezett be, hiteles információkkal.

  A riporter első válasza az volt, hogy most zavarba hozták.

  Ez csak attól lehet, hogy mi, magyarok ritkán dicsérjük meg egymást a mindennnapos munkánkért. Azt mondom: ne féljünk egymást megdicsérni!

  Én már ma is minden magyart megdicsérek a mai munkájáért. De ne álljunk meg itt: holnap zárja úgy a hetet, hogy megáll a munkahelye közepén, és fennhangon közli, hogy bár a konkurens cégeknél sokszor rosszul végzik a dolgukat, de te, Laci/Géza/Vilma/Jázmin ma remek munkát végeztél!

  És ha ez sem elég, posztolja ezt a képet a Facebook-falára a közös, eredményes és jó munka emlékezetére: